Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
03/04.08.2024. Różyny.
Udało mi się złapać Vectrona w barwach Ost West, którego widziałem na fotach kolegów i już wtedy mi się spodobał. wybitnie mi się podoba taki styl malowanie, srebrny z czarnym, niezależnie chyba co by było na boku budy.
20.10.2024 r. X4E-800
"Nówka sztuka na BWE"
Pachnący nowością Vectron z nowej dostawy dla Beacon Rail prowadzi międzynarodowy pociąg ECE 71008/9 relacji Berlin Hbf.-Warszawa Wsch.
Niezwykle istotnym aspektem poza faktem, że jest to drugi typowo granatowy Vectron z floty Beacon Rail (obok X4E-639) to fakt, że jest to wg numeracji EVN seria 7193. Daje to jednocześnie interesujący fakt, że po raz pierwszy do Polski wjechał Vectron serii 7193, gdyż dotychczas pojawiały się tylko 193/6193.