mechanizm wychylnego sprzęgu modelarskiego z gniazdem NEM + odgarniacz z wycięciem
przeznaczony do modeli lokomotyw elektrycznych Alstom TRAXX 2 firmy ACME: EU43, EU47, E 186, E 483
mechanizm wychyłu gniazda sprawny
w zestawie także cztery skrócone imitacje przewodów powietrznych oraz jedna skrócona imitacja sprzęgu śrubowego
cena: 12 zł plus koszt wysyłki
zestaw światłowodów do modeli EU43/E412 Roco
przeznaczony do EU43 tych budowanych pod koniec lat 90-tych, a nie współczesnych, czyli do typu E412
w zestawie dwa światłowody świateł białych, dwa świateł czerwonych i dwa klosze górnych reflektorów
cena: 8 zł plus koszt wysyłki
boczki wózków do modeli lokomotyw wąskotorowych Lxd2 firmy Csehmodel
w zestawie dwa boczki
do tego dodaję 4 pionowe poręcze manewrowych na naroża ostoi
cena: 18 zł za wszystko plus koszty wysyłki
Modele kolejek MIBA, wydanie II poprawione
Wystawiona na Allegro Lokalnie w opcji "Kup teraz" za 70 zł:
https://allegrolokalnie.pl/oferta/modele-kolejek-miba-wydanie-ii-poprawione
Miniaturowe kolejnictwo
autor: Tadeusz Dąbrowski
wydanie pierwsze, z roku 1979
stron: 200
Spis treści ukazany na zdjęciach.
stan: używana, na okładkach jakieś niewielkie przybrudzenia, na przedniej okładce napisałem tytuł pod rysunkiem, grzbiet pożółkły u góry zagięcie od uderzenia, wewnątrz wycięta pierwsza i ostatnia czarna strona, na pierwszej stronie u góry napisane jakimś cienkopisem moje imię i nazwisko oraz data, wnętrze ze śladami przeglądania ale bez większych wad.
cena: 14 zł plus koszty wysyłki
przeznaczony do modeli lokomotyw elektrycznych Alstom TRAXX 2 firmy ACME: EU43, EU47, E 186, E 483
mechanizm wychyłu gniazda sprawny
w zestawie także cztery skrócone imitacje przewodów powietrznych oraz jedna skrócona imitacja sprzęgu śrubowego
cena: 12 zł plus koszt wysyłki
zestaw światłowodów do modeli EU43/E412 Roco
przeznaczony do EU43 tych budowanych pod koniec lat 90-tych, a nie współczesnych, czyli do typu E412
w zestawie dwa światłowody świateł białych, dwa świateł czerwonych i dwa klosze górnych reflektorów
cena: 8 zł plus koszt wysyłki
boczki wózków do modeli lokomotyw wąskotorowych Lxd2 firmy Csehmodel
w zestawie dwa boczki
do tego dodaję 4 pionowe poręcze manewrowych na naroża ostoi
cena: 18 zł za wszystko plus koszty wysyłki
Modele kolejek MIBA, wydanie II poprawione
Wystawiona na Allegro Lokalnie w opcji "Kup teraz" za 70 zł:
https://allegrolokalnie.pl/oferta/modele-kolejek-miba-wydanie-ii-poprawione
Miniaturowe kolejnictwo
autor: Tadeusz Dąbrowski
wydanie pierwsze, z roku 1979
stron: 200
Spis treści ukazany na zdjęciach.
stan: używana, na okładkach jakieś niewielkie przybrudzenia, na przedniej okładce napisałem tytuł pod rysunkiem, grzbiet pożółkły u góry zagięcie od uderzenia, wewnątrz wycięta pierwsza i ostatnia czarna strona, na pierwszej stronie u góry napisane jakimś cienkopisem moje imię i nazwisko oraz data, wnętrze ze śladami przeglądania ale bez większych wad.
cena: 14 zł plus koszty wysyłki
Ostatnio edytowane: