• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

voytecki

Aktywny użytkownik
Reakcje
54 0 5
Proforma proformą, a jak będzie wyglądała wysyłka? Czy Rybnik dopiero czeka na dostawę modeli i będzie dajmy na to rozsyłał dopiero w przyszłym tygodniu, czy jednak mają już modele u siebie i od jutra rozpoczną wysyłanie wraz z Modelcenter?

arczi1986

Znany użytkownik
Reakcje
275 0 1
arczi1986[/USER] nie przejmuj się na razie.
Mi z Rybnika przysłali jedną proformę na 516 a na 433 jeszcze nie dostałem.
Pewnie się odkopują jeszcze ;)

Ja właśnie czekam na model EU07-516 „Markétka” i zero odpowiedzi

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
4.670 522 18
Miaaaau :) Kotek z worka wyskoczył. Fotograf ze mnie, jak z koziej dupy trąba, ale coś tam widać.

Hmm. Nie zamontowałem przewodów pneumatycznych na 433 z jednej strony. Przepraszam. :(

Załączniki

Ostatnio edytowane:

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
4.670 522 18
Ciąg dalszy… oczywiście to są seryjne modele. Pierwsze lepsze wzięte z dostawy.

Na tych lokach macie 3 typy odbieraków. 516 ma oba 5ZL z dwoma ślizgami, a 433 ma AKP-4E ze ślizgiem Stemmana.

@piterson Już są w magazynie w Warszawie, więc będą oczywiście do kupienia w Piotrkowie.

Załączniki

Ostatnio edytowane:

piterson

Znany użytkownik
Reakcje
104 0 0
A jak zamowilem kiedyś tam na liście to w Piotrkowie odebrać mogę?:) wiem wiem... Dziecinne pytania.... Ale człowiek czeka... Wyrzeka się Piko;);) i jest:)

voytecki

Aktywny użytkownik
Reakcje
54 0 5
Panie Robercie, a jest możliwość zakupu w Warszawie, skoro macie tu magazyn? Jeśli tak, to z kim należy się skontaktować? Chodzi mi oczywiście o odbiór osobisty. Proszę o odp. na priv.

Ostatnio edytowane:

KAROLeski2

Aktywny użytkownik
Reakcje
275 3 1
@Robert Reschka no to są kocięta. Takie tłuściutkie, odpasione i sierść lśniąca. :)
Już nie mogę się doczekać adopcji.... :)

A tak poważnie... dzięki za fotki. Wszyscy wiemy, że cały czas nanosiliście poprawki do modelu, teraz ten zakres zmian widać na zdjęciach (chociażby malowanie).