• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.341 16 0
Oba modele obu producentów są niesamowite, ale nie ukrywajmy, w PIKO reflektory są do poprawy i przez to model PIKO przy Schlesienmodelle wygląda jak zabawka.
Mimo wszystko jestem i tak pod wielkim wrażeniem. Nie mogę się już doczekać tych modeli w domu.

Juras

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
To co mi się rzuca w oczy bez głębszej analizy to malowanie. W wypadku SM jest dla mnie realistyczne a w Piko takie trochę plasticzane.[DOUBLEPOST=1414233884][/DOUBLEPOST]Model Piko jest fajny, ale przy tym od SM wygląda faktycznie zabawkowo bardziej i te reflektory kłują w oczy.[DOUBLEPOST=1414234007][/DOUBLEPOST]Szczególnie pantografy ze zdjęcia SK Model dają po oczach wściekłą czerwienią. Może w realu będą wyglądały bardziej naturalnie?

BorekT

Aktywny użytkownik
KSK Wrocław
Reakcje
41 1 0
Wielka prośba o zdjęcie :( ja niestety kibluje na zjeździe na uczelni i Poznań w tym roku nie dla mnie :(
Mogę pomóc jedynie kilkoma zdjęciami z telefonu :) zaznaczam, że lokomotywa na zdjęciu to jeszcze prototyp ! Zdjęcia z dziś, z okolic godziny 11 :)

Muszę przyznać jedną rzecz. Byłem ciekaw tej lokomotywy, ale jakoś chłodno do tego podchodziłem. Jednak po tym jak zobaczyłem ją na żywo... szczękę miałem na ziemi ;) marzenie. Gratulacje dla twórców.
IMG_4939.JPG
IMG_4940.JPG
IMG_4941.JPG
IMG_4942.JPG

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.