• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

Remaj12

Znany użytkownik
Reakcje
5.854 170 19
Ja już chyba nawet wiem co to będzie za model :)! Ale ciii...sza póki co :gwizd:. Jak producent będzie chciał to sam napisze ;). Ciekawe czy wizualizacja modelu pojawi się w katalogu :rolleyes:? Jeśli to ta maszyna o której myślę, to będę w siódmy niebie, a i Siódemka będzie siódmoniebiańska jak na Siódemkę przystało :D. Mam nadzieję, że nie będzie jej jeszcze na HOBBY :niepewny:, w przeciwnym wypadku mi ją wykupią :confused:.

Ostatnio edytowane:

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.337 16 0
Ja już chyba nawet wiem co to będzie za model :)! Ale ciii...sza póki co :gwizd:. Jak producent będzie chciał to sam napisze ;). Ciekawe czy wizualizacja modelu pojawi się w katalogu :rolleyes:? Jeśli to ta maszyna o której myślę, to będę w siódmy niebie, a i Siódemka będzie siódmoniebiańska jak na Siódemkę przystało :D. Mam nadzieję, że nie będzie jej jeszcze na HOBBY :niepewny:, w przeciwnym wypadku mi ją wykupią :confused:.
Znając Ciebie, to w pierwszej chwili pomyślałem o brązowych Przewozach Regionalnych, ale oni posiadają chyba tylko typ 4E. Ciekawe o którą chodzi...

mareknyc

Aktywny użytkownik
Reakcje
82 8 0
Cześć jestem nowy na forum i powracam do hobby po długiej przerwie.Mam pytanie do Zabkręta czy model będzie sprzedawany w jakimś sklepie internetowym gdzie jest możliwość płacenia przez paypal? Bo raczej nie ukaże się w sklepach za oceanem, a szczerze mówiàc mam na niego ochotę ( szczególnie na wersję z zainstalowanym dekoderem)

Remaj12

Znany użytkownik
Reakcje
5.854 170 19
Znając Ciebie, to w pierwszej chwili pomyślałem o brązowych Przewozach Regionalnych, ale oni posiadają chyba tylko typ 4E. Ciekawe o którą chodzi...
No wiesz Ty co!? o_O ;) Nie samą czekoladą żyje człowiek, ale każdą maszyną z lat wcześniejszych :gwizd:. Czekolady lubię dlatego, że spotykałem je codziennie w ruchu i tak jakoś ... no wiesz, jak coś widzisz codziennie to się przyzwyczajasz i zaczynasz to lubić, chyba że tego kompletnie nie znosisz, co nie zmienia faktu, że jesteś z tym oswojony. Przewozy Regionalne nie eksploatują lokomotyw serii EU07 typu 303E, także tak jak napisałeś, nie jest to Czekolada.
@Remaj12 spoko mam dla Ciebie odłożoną jedną.
Ekstra! Już nie mogę się jej doczekać :love:.
Masz model z numerem seryjnym 0005. ;)
Co :confused:!? Już tyle zeszło :eek:. Niezłe tempo ;). Jeszcze raz wielkie dzięki (y).

arek62

Aktywny użytkownik
Reakcje
5 0 0
Zabkret
Jestem z tych którzy zamówili już pare modeli z twojej Firmy a dokładnie mówiąc trzy.
Wydaję mi się,że klient zamawiający z góry model praktycznie w ciemno powinien powoli uzyskać konkretną odpowiedź dotyczącą
terminu możliwości zakupu tych modeli.
Nie podoba mi się trochę ta dyskusja co wy zrobiliście lepiej a Piko gorzej.
Cieszyłbym sie dużo bardziej jak podalibyście konkretny termin startu sprzedaży waszego modelu.
Pozdrawiam.
Arek

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.