• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

SAW Model nowe modele i zapowiedzi

kubamich1

Znany użytkownik
Reakcje
5 0 0
Chciałem zapytać czy o Jelczu serii 400 moźna jeszcze myśleć? Czy Saw już na rolnictwo przeszedł całkiem...A może konkurencja pierwsza zrobi coś w tym temacie....

piotr66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
1.807 32 2
A widzieliście Zetory, które pojawiły sie ostatnio na Ebayu? Starsze modele są blisko spokrewnione z Ursusami, zastanawiam się nad zakupem, sa gotowe i kity.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.714 387 20
A widzieliście Zetory, które pojawiły sie ostatnio na Ebayu? Starsze modele są blisko spokrewnione z Ursusami, zastanawiam się nad zakupem, sa gotowe i kity.
Widzieliśmy i to dawno temu. Jakbyś chciał je obejrzeć to zapraszam na 54 stronę mojego tematu ciężarowych. Miłego oglądania.:)

http://forum.modelarstwo.info/threads/moje-ciężarówki-mafo.13163/page-

A jak chcesz zobaczyć kolejnego to tu:

http://forum.modelarstwo.info/threads/moje-ciężarówki-mafo.13163/page-89

A jak chcesz nowszego to tu:

http://forum.modelarstwo.info/threads/moje-ciężarówki-mafo.13163/page-72

piotr66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
1.807 32 2
SAW, właśnie nad tym się zastanawiałem, ewent. nad wykorzystaniem kabin od pozostałych w celu wykonania reszty ursusa.
Mafo, zetorki bardzo ciekawe, nie oglądałem ich jeszcze.

OP
OP
S.A.W Model

S.A.W Model

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dawno nic nowego Wam nie pokazywaliśmy więc czas na małą aktualizacje tego nad czym aktualnie pracujemy. A dzieje się sporo

Po pierwsze zrobiliśmy kolejną serię Jelczy w wersji TOP. Modele Jelczy 315, 316 oraz 317 w wersji z patyną. Jelcze 317 w komplecie z naszymi naczepami ZREMB-u (NB-181, NW-180 oraz CN-165).

Po drugie, mamy dla Was dostępne kilka kolejnych Krazów 255 w dwóch różnych wersjach: skrzyniowa z plandeką oraz wywrotka. Kolory dobierane na życzenie zamawiającego.
Warto również zaznaczyć, że od jakiegoś czasu modele na ogumieniu “balonowym” mają całkiem nowe opony z bardzo ładnym bieżnikiem.

Po trzecie

Nowe malowanie Nysy N-59 „Łączność” oparte na wskazówkach byłego pracownika Łączności. Przed wprowadzeniem Nysy 522, N59 były w kolorze pomarańczowym w najuboższej wersji bez listew ozdobnych. Listwy były także usuwane przy przemalowywaniu pojazdów.

Przy okazji chcieli byśmy również poinformować iż w związku z dużą ilością pracy związanej z realizacją zamówień bieżących informujemy, że zamówienia złożone po 1 grudnia będą realizowane (wpłata i wysyłki) od 15 stycznia 2015. Ma to na celu zmniejszenie naszej największej “dolegliwości” czyli skrócenie czasu oczekiwania na realizację zamówienia.

Pozdrawiamy – SAW Model

Zbigniew Gałczyński

Moderator Działu Tabor
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.327 30 1