• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja RudTrans

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Scania z tym Schmitzem z winda wygląda super. Niewątpliwie oryginalny zestaw, a i ciągnik pamiętam jak oglądałem z bliska ale w nieco innej postaci :D Możesz powiedzieć jaką farbą pomalowałeś zderzak i nadkola w niej? Bo efekt plastiku wyszedł świetny. ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.578 67 1
Jak dla mnie scania pierwsza klasa . Bardzo fajnie podmalowane detale ma . Chłodnia do niej pasuje , a tył z winda bardzo mnie zaskoczył . Widać że trafiła się robota na dystrybucji z pierwszej ręki . Fajna ta grupowa fotka , szczególnie fajnie wygląda ta biała koło czerwonej .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Jak zawsze jest na czym oko zawiesić i jak zawsze nie idzie wybrać faworyta. Wszystkie mi się podobają. Miło się patrzy na takie proste, ale dopracowane modele.

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
no wreszcie Kacper wrócił do świata żywych :) no i nie z byle czym (y) twoja flota zawsze jest perfecto na 6 z "+" jak dla mnie ;) scanie po prostu piękne... volvo ...750... jeszcze piękniejsze :D

OP
OP
kacperR

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Witajcie!!!
Na wstępie dziękuję za komentarze i oceny :)
Dzisiaj następny post, a raczej przedsmak prezentacji, mianowicie zdjęcia od zaprzyjaźnionej firmy MM Transport, zdjęcia wykonał kierowca z tejże firmy na wspólnym postoju z naszymi Volvami. Volva akurat wracały z odbioru nowych naczep.
IMG_20151112_212526.jpg
IMG_20151112_212449.jpg
Zobacz załącznik 340371
IMG_20151112_212508.jpg

Aktualnie zestawy nie dotarły jeszcze na bazę. Powrót przewidziany jest jutro koło godziny 15'tej, a więc pojawią się zdjęcia nowych zestawów.
Podziękowania dla firmy MM Transport :D

Ostatnio edytowane:
OP
OP
kacperR

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Witam, tak jak obiecałem, zestawy wróciły dzisiaj na bazę, po obejrzeniu naczep przyszedł czas na zdjęcia, aczkolwiek nie są one najlepsze bo robiło się już ciemno, no cóż, takie to już są uroki jesieni... :D
Na zdjęciach jest jedno Volvo które niedawno zawitało w szeregi firmy, mianowicie FH 420 EEV dla urozmaicenie dostało kilka czerwonych dodatków żeby nie wyglądało jak typowy, Polski "szarak".
czer rud.jpg
volvo rud.jpg
volvo rud2.jpg

FH16:
fh16 bia.jpg
fh16.jpg

Oraz oba "białasy":
volvo rud trans.jpg

No i dwa najmocniejsze Volva w firmie:
fh16 2.jpg

kempf rud2.jpg
kempf rud.jpg

Zdjęcia nie powalają dlatego że pogoda robi swoje, ale myślę, że po pierwszej trasie nadrobię to :D
Zapraszam do komentowania i oceniania :)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Jak na dłoni widać potęgę drobnych detali. Każdy udoskonalony szczegół, składa się na efektowną całość. Nie mam faworyta, każde z tych Volv mi się podoba.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Czerwono-biały jest świetny, trzyma polski klimat. Szczególnie dobrze wygląda hydraulika. (y) Podmalowałbym jedynie obudowy halogenów w obu przypadkach na czarno.