• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dyskusja Realistyczne zestawianie modelowych pociągów pasażerskich z epoki IV i V

Reakcje
158 6 0
Żadnej wartości historycznej, a tym bardziej modelarskiej nie widziałem w tym, co udało mi się obejrzeć.
Jeśli chodzi o pierwszy skład to może i fakt - fikcja ale drugi z SP45 to już jakaś wartość. Nie sądze, że dla teatru uruchomili specjalny skład. 2 sprawa wygląd strażnicy przejazdowej z wyposażeniem. Też ma jakąś wartość. Także jeśli ogląda się bezwiednie to nawet "Człowiek na torze" będzie jakimś tam filmidłem. Ja tam co miałem zobaczyć zobaczyłem.

saabal

Aktywny użytkownik
Reakcje
328 11 1
Żadnej wartości historycznej, a tym bardziej modelarskiej nie widziałem w tym, co udało mi się obejrzeć.
Może na Pan racje, że wartości merytoryczne tego filmu nie są najwyższego sortu niemniej jednak uważam, że chociażby jednokrotne obejrzenie tego materiału jest w pewnym sensie obowiązkiem osób które tworzą społeczność forum, zwłaszcza tych osób które aktywnie uczestniczą w dyskusjach działów kolejowych.

Dziekuje za link do materiału.