• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja RaFuS - Lkw

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Świetne składaki. Tylko Stara Stremaline dziwnie wygląda z tą naczepą, aczkolwiek IDEALNIE takie dziwactwo pasuje do jakiegoś greckiego przewoźnika, którzy jak wiemy do dziś jeżdżą takimi już "zabytkami" jak Scanie 3, Mercedesy SK i właśnie w takich dziwno/brzydkich zestawieniach - ładny, ospoilerowany czysty ciągnik z jakąś starganą naczepą produkcji garażowej.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.271 387 20
Bardzo fajnie wychodzą Ci te składaki. Podobają mi się. Takie jakby prosto z naszych dróg. Przydała by Ci się jakaś dioramka do pokazywania. :)

OP
OP
RaFuS

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Witam, dziękuje za komentarze. :)
Przydała by Ci się jakaś dioramka do pokazywania. :)
Mam, niestety nie spełnia do końca moich oczekiwań i będę musiał zainwestować w coś innego... ;)

Dziś taki klasyk - Volvo F Eurotrotter.
WP_20160220_006.jpg

Model zakupiony na pewnym serwisie aukcjowym, spodobała mi się kolorystyka ciągnika oraz prawie niespotykana w naszym kraju kabina. Dodatkowym plusem dla mnie jest to, że nikt modelarsko nie tykał tego modelu i jest w stanie jakim wydał producent. Naczepa podczepiona tymczasowo ale im dłużej patrze na ten zestaw tym bardziej mi się podoba.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.271 387 20
Oryginał to nie jest. Naczepa podczepiona tymczasowo. ;)
Ten model Volvo bardzo fajny i rzadko widywany w naszych kolekcjach. Muszę i ja takiego sobie sprawić, bo jeszcze nie garażuje taki u mnie. :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Trzeba przyznać że bardzo fajnie się złożył ten model . Kabina to fakt , bardzo fajna rzecz . Sam mam model w takim wydaniu i muszę przyznać że za kolejnym takim się rozglądam .

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 19
Samochody ciężarowe 954