Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam!
Trochę czasu minęło od ostatniej prezentacji. Moja kolekcja ciągle rozwija się swoim życiem i nie do końca z moimi założeniami.
Dziś zaprezentuję jeden z moich ostatnich nabytków. Ciągnik siodłowy, którego nie mogłem sobie odpuścić i to nie tylko ze względu na uwielbianą przeze mnie markę, czy rzadki typ kabiny... Górę wzięły w tym przypadku zdobienia kabiny - naklejane taśmy ozdobne, bardzo popularne w tamtej epoce.
Jakość zdjęć nie do końca mnie zadowala, ale jestem na etapie rozpracowywania nowego nabytku.
Scania jest piękna tylko pozazdrościć koledze nabytku. Nie myślałeś żeby podczepić naczepe 2 osiową na bliźniakach? W tamtych czasach takie były używane no chyba że się mylę i trzy osiowe też już ciągały. Fajnie się prezentuje tego modelu akurat nie mam u siebie.