• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Prosze o pomoc w budowie makiety h0

OP
OP
M

mariusz

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Po dłuzszej nieobecności w końcu pokaże następne moje wzmagania z makietą,makieta jeszcze nie jest skończona ponieważ był problem z budynkami w stylu USA ale problem już rozwiązany(2 pudełeczka wczoraj doleciały do mnie z USA).Jak zwykle mile widziana ocena mojej pracy.Dodam że w pudełkach jest 160 i 200 asortymentów dodatkowych wykonanych z aluminium(kosze,ławki,śmieci itp.)

Załączniki

pukash

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Bardzo fajne te zestawiki i to jeszcze woodlanda :smile: szkoda że w europie chyba żaden producent czegoś takiego nie produkuje, naprawdę ciekawe te zestawiki, a jak to cenowo wychodzi za jeden taki pack :?:

OP
OP
M

mariusz

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
witam ponownie dawno nie uczestniczyłem na forum,co do ceny takich zestawów to ok 200$ za zestaw zaprzyjazniony sklep z bachmanem i woodland scenic sciagneli mi to z usa.

JohnyTRS

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
456 1 0
Za takie coś - tanio, więc się opłaca.
W porównaniu z cenami "jełropejskich" producentów i asortymentem tych firm taki box się opłaca: pewnie tam jest ok. 10 budyneczków - odpowiednio dobrane, więc nie będzie lunaparku.

Dlatego żałuję że nie mieszkam w USA

ogest

Użytkownik
Producent
Reakcje
28 1 0
JohnyTRS napisał(a):
Za takie coś - tanio, więc się opłaca.
W porównaniu z cenami "jełropejskich" producentów i asortymentem tych firm taki box się opłaca: pewnie tam jest ok. 10 budyneczków - odpowiednio dobrane, więc nie będzie lunaparku.
Jest napisane na pudełku ;) 15 budynków.

OP
OP
M

mariusz

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dokładnie tak w kazdym pudeleczku jest po 15 domków do sklejania,do tego w jednym jest 200 a drugim zestawie 150 metalowych dodatków takich jak(opony,bilbordy,ludziki,zwierzeta,płoty,skrzynki pocztowe i wiele innych drobiazgów, w kazdym opakowaniu jest jeden duzy arkusz z kolorowymi nalepkami na bilbordy i budynki) ;)
http://woodlandscenics.woodlandscenics. ... ildingSets po wejsciu w detale jest pełna lista tego co w pudeleczku jest cena to 230$

JohnyTRS

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
456 1 0
Przepraszam za pomyłkę. 15 - czyli się jeszcze bardziej opłaca. :grin:

Sebastian, możesz mi podać linka do strony z której wziąłeś zdjęcia modułów z Ameryki? Byłbym wdzięczny

spex

Użytkownik
KKMK
Reakcje
0 0 0
Trochę OT, ale chciałem pokazać jaki w jednej z galerii znalazłem system informacji zwrotnej o ustawieniach zwrotnic:
http://mvns.railfan.net/graphics/DCE/Tim/img_0997.jpg

Ostbahn

Znany użytkownik
Reakcje
33 0 0
Kompletnie nierzeczywista sytuacja... Po co pchać diody w tory skoro można to samo zastosowac na pulpicie sterowniczym? ... Dla mnie bezsens...