• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

PROJEKT HAZERO czyli impreza w Wielkopolsce 17-19.04.2009

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
954 79 5
Kto zestawia składy pociągów? Rozumiem, różne epoki obok siebie, ale w zwartych składach, jeszcze można, ale SM31+platforma+szary Bremen+chłodnia to już jest przegięcie. :neutral:

Grzeju

Aktywny użytkownik
Reakcje
36 0 0
Zbyszek napisał(a):
Kto zestawia składy pociągów? Rozumiem, różne epoki obok siebie, ale w zwartych składach, jeszcze można, ale SM31+platforma+szary Bremen+chłodnia to już jest przegięcie. :neutral:
We Wrocławiu puszczają RETRO z SM42, to u nas pojechało z SM31.... ;)

a tak na poważnie, to u nas było sporo "wolnych jazd" gdzie każdy mógł jechać czym chciał i pewnie Medykowa SM31, która stała u Młodego w parowozowni została zatrudniona do manewrów, aby zwolnić szlak dal następnego pociągu.

SD

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
1.535 3 0
Czy ta ET22 to model Janka, który pokazał się na chwilę w innym wątku?

Ponieważ ciekma już apelował do Janka

ciekma napisał(a):
Trzy modele już Janek zaprezentował, więc się nie ośmieszajcie z tymi złośliwościami.
Ale fakt, zamiast cedzić tajemniczo tu i tam, to może by nam zaprezentował ogół i przy okazji jakoś się przedstawił?
ja się też przyłączę do apelu, żeby Janek może założył swój wątek i pokazał, co jeszcze ciekawego ma do pokazania.

OP
OP
Sello

Sello

Znany użytkownik
Reakcje
680 6 1
No i po imprezie ... :(
Chciałbym tu serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom gdyż to dzięki Wam ona się odbyła i moim skromnym zdaniem nie była zła :)
W szczególności chciałem podziękować za pomoc i zaangażowanie:

- Martelowi za obsługę DCC LocoNet
- Andrzejowi Poradowskiemu i Grzsiowi Szychowi za przygotowanie dziś pysznego grill'a
- Krzysiowi Kojowi, Irkowi Rokoszowi i Bartkowi Grzelakowi za przygotowanie wagonu
okolicznościowego
- moim kolegom z Hazero za ogrom pracy jaką włożyli w przygotowanie wraz ze mną tej
imprezy.

oraz wszystkim innym, o których zapomniałem :oops:

Do zaobaczenia na następnej imprezie i napiszcie czy szczęśliwie dotarliście do domów.

Uriel

Znany użytkownik
Reakcje
17 0 0
Grzeju napisał(a):
pewnie Medykowa SM31, która stała u Młodego w parowozowni została zatrudniona do manewrów, aby zwolnić szlak dal następnego pociągu
Dokładnie tak było ;) Dalej (niewidoczny na zdjęciu) manewrował bliżej mi nieokreślony parowóz ;)

ffox napisał(a):
Szkoda że taka niska rozdzielczość zdjęć, bo miło się ogląda :D
Jakbym wstawił duże to by się dłuuugo ładowały ... a tego nie lubi dużo osób posiadających słabsze łącza.
Pisz na PW jakie zdjęcie chcesz w dużej rozdzielczości to je podeślę ;)

Młodzikowski

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
4.388 9 0
Ja również chciałbym podziękować zarówno organizatorom za trud włożony w przygotowanie i prowadzenie, jak i wszystkim uczestnikom za wspaniałą atmosferę na imprezie.
Jutro, jak dojdę do siebie - napiszę i może wybiorę jakieś "godne" fotki.
Pozdrawiam.

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.043 33 0
spex napisał(a):
Czyj to moduł z ciężarówkami i czy ten moduł ma gdzieś na sieci swoje miejsce (forum, strona?)
Wiem że na pewno bocznice wojskową robił Czesław T. Czy te autka są na jego segmencie nie wiem. Czy ma tutaj swój wątek :?: Raczej nie, prędzej na FMartela.

Co do imprezki to widzę że fajno było. Sello gratuluje zorganizowania. Mam nadzieje że za rok się spotkamy w większym gronie ;)

Zdjęcia ładne.

spex

Użytkownik
KKMK
Reakcje
0 0 0
pado napisał(a):
Wiem że na pewno bocznice wojskową robił Czesław T. Czy te autka są na jego segmencie nie wiem. Czy ma tutaj swój wątek :?: Raczej nie, prędzej na FMartela.
No niestety tam tego też nie widzę :/

A czy ciężarówki same też zjeżdżają z wagonów?

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.814 15 0
Uriel super, ale szkoda że dałeś podkład muzyczny :) chciałbym usłyszeć te dźwięki maszyn :) oczywiście ocena 5

Uriel

Znany użytkownik
Reakcje
17 0 0
ffox napisał(a):
Uriel super, ale szkoda że dałeś podkład muzyczny :) chciałbym usłyszeć te dźwięki maszyn :)
Nie dało rady zostawić oryginalnej ścieżki dźwiękowej ponieważ prowadzone były dość głośne rozmowy typu:
"nie właź mi w kadr :!:"
albo
"-zatrzymać pociąg?
-nieee... ja tylko filmik nagrywam"

lub inne mniej ważne rozmowy :D Poza tym część nagrywanych lokomotyw nie wydawała dźwięków i słychać szum rozmów na sali ;)