• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Probel czyli Gong na stacji

hugwa

Moderator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
388 26 4
No właśnie ciekawi mnie którą to stację mogli wybudować za życia tej niewiasty, we Włoszczowej nie ma chyba gongów i zapowiedzi...

Reakcje
0 0 0
Mieszkam w odleglości ok 30 m od dworca kolejowego , mi tam nic nie przeszkadza. Wręcz jak nic nie jedzie to dopiero źle śpie:) . A i dom buduje przy torach 108, dla lepszych obserwacji:)

OP
OP
Przemytnik

Przemytnik

Aktywny użytkownik
Reakcje
37 0 0
Koleżanka odpisała.
Może sama byś się zalogowała na forum a nie używasz mnie jako przekaźnika:p Dobry pomysł Kiciu?:)
Odpowiedź:
Szkoda, że kolega Zbyszek nie zwrócił uwagi na to, że wie wszystko zanim mu ktoś powie :) tak jak w przypadku budowy stacji. Może czyta z kart... :)
Jeśli chodzi o dogodzenie kobiecie to trzeba się tylko trochę postarać...naprawdę niewiele. Zachęcam spróbować. Nie jesteśmy wymagające :)
Co do mojej krytyki to dotyczy TYLKO pewnych osób, a nie kraju. A z lenistwa i bierności nic dobrego się nie dzieje. Od krytyki i narzekania to zaczęły sie Wasze komentarze na proste pytanie dotyczące gongu.
Znawca tematu zalogowany na forum powinien wiedzieć, gdzie budują się nowe stacje w Warszawie. Chyba, że kolega pochodzi z Włoszczowej? :)

Pozostałym kolegom dziękuję za informacje dotyczące gongu i generalnie tematu dyskusji bez wątków pobocznych :)

A na koniec chciałam tylko nadmienić, że problem został rozwiązany w prosty sposób. Okazało się, że można :) Chociaż pomysłu na to nie mieliście. Szkoda.
Na dodatek osobą sprawczą był kompetentny, konkretny, miły, pełen zrozumienia mężczyzna.
Okazuje się, że tacy jeszcze istnieją!
pozdrawiam

Piotr M.

Znany użytkownik
Reakcje
1.218 86 30
Zbyszku, obawiam się że zatyczki do uszu albo jakieś szpanerskie nauszniki załatwiły sprawę;)
Z tego co widzę już mamy drugą panią na forum, idzie ku dobremu...