• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

H0 (1:87) Prośba o weryfikacje planu torcika

LUKASZdiy

Aktywny użytkownik
Reakcje
4 0 0
Peron oraz dworzec przeniósł bym na dół makiety, górę zrobił bym w klimacie industrialnym, z bocznicami ewentualnie z malym przystankiem osobowym

OP
OP
slavko1111

slavko1111

Aktywny użytkownik
Reakcje
59 1 0
to może ja się wypowiem ,szwagier planuje rozmiar 300x150 , mówimy o maksymalnych wymiarach , co do projektu na pewno jest duży , czy temu podoła to na szczęście już nie moja sprawa .Ale mam nadzieję że tak - przynajmniej będzie powód by się spotkać przy piwku i poćwiczyć rózne techniki modelarskie .Będzie to dla mnie szkoła , a po za tym będę miał gdzie puszczać loczki , zwłaszcza jak już wspomniałem mieszkamy w tym samym bloku .Pod względem finansowym myśle że podoła , ma dużo samozaparcia , boję się jedynie o wielkość makiety i dostęp do niej ,ale z tego co się orientuje ma do dyspozycji pokój o wymiarach 5x4m.