• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

PRLowskie złomki

Wojtek_Kraków

Aktywny użytkownik
Reakcje
429 1 0
Syrena co jej wyrosło zbyt abstrakcyjna jak dla mnie chociaż wiem, że takie sie zdarzają (np znana opuszczona posiadłość w Grodzisku Mazowieckim), ale fiat za to bardzo mi sie podoba.
Co posłużyło za bazę? (chodzi mino to czyj to produkt )

OP
OP
eugen74

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
839 12 0
Kanciak to GPM, Syrena również . No cóż, Syrenie się przydażyło, również gdzieś kiedyś widziałem wrośnięte drzewa, ale to w USA, oczywiście nie byłem tylko oglądałem w TV .
Odnośnie Fiata to muszę przyznać że jest dość dobrze opracowany, syrena posiada jeszcze błędy ale zostały one już zgłoszone i mam nadzieje że GPM to poprawi .

OP
OP
eugen74

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
839 12 0
Się błyszczy bo wash jeszcze nie wysechł, fotki robiłem "na gorąco", teraz już jest ok, jeszcze trochę kurzu dostanie, jutro postaram się podmienić fotki .

OP
OP
eugen74

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
839 12 0
Dziękuję, dziękuję , cały czas dokształcam technikę złomowania, dokupuję nowe materiały i eksperymentuję . I wbrew pozorom to złomki wymagają więcej pracy niż modele wystawowe .
Przede wszystkim fajnie że pojawił się GPM ze swoimi modelami 3D w rozsądnej cenie, można sobie poużywać :)

Maxeus

Znany użytkownik
Reakcje
256 4 0
Coraz lepsze złomki robisz, ale ten Fiat kombi po spaleniu nie powinien mieć ani jednego plastikowego klosza lampy, a na zdjęciach widać wyraźnie boczne kierunkowskazy, czy tylną lampę.
Przy ogniu, który w tak dużym stopniu strawił wnętrze, nie przetrwałby żaden klosz plastikowy, bo nawet gdyby się nie spalił, to by się stopił.
Ślady po pożarze auta, jak najbardziej rewelacyjne (y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Pojazdy ciężarowe i autobusy 0