Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Naczepa pasuje idealnie pod względem kolorystycznym. Sam mietek to majstersztyk, gratuluję pomysłu. W sumie nie wiele trzeba było namieszać w kolorach żeby mieć ciekawy efekt.
Kapitalnie to wyszło jeśli chodzi o kolorystkę . Dodatkowo ten otwarty kontener bardzo go z tłumu wyróżnia . Ciekawe jakby z czerwonym kontenerem wyglądał ten mietek ?
Świetny zestaw, podoba mi się konfiguracja. Ja bym dał ostatnią oś w solówce skrętna no i pokombinował inny zderzak bo ten przy skręcie będzie rozwalony od dyszla. Zdecydowanie dużo do prezentacji wnosi diorama.
Nie widziałem jeszcze takiego betza. Bardzo mi się podoba taka konfiguracja scani z silosami. Muszę zakupić ten model bo nie mogę wzroku od niego oderwać
Nie ulega wątpliwości, że wśród WB to bardzo oryginalny zestaw i dzięki temu ciężko od niego oderwać wzrok. Model wręcz skłania do analizy jego budowy.
Całość wraz z prezentacją zachwyca ...nawet z tym "wieżowcem-słoikiem"
Ja tak jak nie którzy koledzy ten model widzę pierwszy raz i nie mogę się na niego napatrzeć bo wygląda fantastycznie w tej konfiguracjino i prezentacja jak zwykle na najwyższym poziomie
Ale crazy połączenie, dobrego masz dilera. Wpierw miałem oczopląs i mieszane odczucia, ale po dłuższej chwili stwierdzam, że wygląda to nawet interesująco.