• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.367 387 20
Bardzo fajnie to wygląda. Dodatki urozmaicają i dodają realizmu dla tego zestawu. Mnie się podoba.

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dziekuje koledzy za komentarze
[DOUBLEPOST=1416776305][/DOUBLEPOST]Wykorzystam Wasze cenne uwagi przy następnych modelach.Ma też pytanie.Polskie kalki kleić należy normalnie czy używać trzeba specyfików aby się długo trzymały?

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Z trzech ostatnich modeli, które zaprezentowałeś moim faworytem jest Torpedka, tylko ta belka Kogela przy Goldhoferze trochę kuje w oczy. :p A poza tym to bardzo fajne, wcześniej nie spotkane przeze mnie dodatki do modeli masz. :D

Reakcje
11.768 67 1
Fajnie ten model zwaloryzowałeś , mi się podoba . Beczki na balkonie naczepy są fenomenalne. Ładnie pomalowana belka naczepy oraz ciekawy ciągnik który ma trzy ostatnie osie koło siebie .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.367 387 20
Fajnie to wyszło. Łańcuchy mocujące walec to bardzo fajny pomysł. Beczki i skrzynia wyglądają fenomenalnie na tej naczepie. Podoba mi się ten model.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Szczerze, to jak za taką cenę spodziewałem się czegoś więcej, lecz podoba mi się, herpa mogłaby się wysilić np. tym aby przenieść logo Volvo z podszybia na grill a nie poszli na łatwiznę i zamalowali logo... Drugie co mi się nie podoba to oznaczenie "E" o ile widziałem oryginał to nie przypominam sobie abym takowe oznaczenie widział, poza tym szpeci troche to model.