Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Za to Tobie "zderzaki" tej Scanii przyćmiły wzrok, że sam tego nie zauważyłeś
Na usprawiedliwienie @JACEKPOMOC można dodać, że pochodzi on z Australii, oni tam wszystko do góry nogami montują.
A poważnie to VW Crafter Scania Service, jest super! Widziałem ten pojazd na żywo na wystawie IAA i bardzo się cieszę, że mogę zobaczyć fotki modelu w 1:87 Sam gabaryt też pierwsza klasa.
Modele ze sklepu Scanii zaczynają bić na głowę te od Mana. Scania robi wrażenie, ale jednak Crafter jak dla mnie wygrywa. Pewnie przyjechał do tych lusterek.
Witm Wszystkich.Dzisiaj nowośc dla entuzjastów budowlanki.PJ postarał sie bardzo i jak zawszeScania betoniarka która świetnie pasuje do prezentowanego już tandemu.
Tak, napisałem dokładnie tak. Bardzo lubie Pawła, z miłą chęcią robię u niego zakupy, nawet jeżeli było by trochę drożej niż u konkurencji [oczywiście nie licząc promocji innych sklepów na pozbycie się tego co leży na magazynie], tylko wydaje mi się, że ten model można nieco taniej dostać. To tylko moja opinia.
Wszystkie Scanie z oficjalnego Shop Scania bardzo mi się podobają, są naprawdę dobrze dopracowane Ale gruszka na 4 ośkach robi wrażenie i aż żal że nie mam takiej
A może to Jacek zdecyduje czy komentarze mogą zostać?
A Ty masz jakieś dziwne zachowania, najpierw wstawiasz komentarz, później odpowiadasz na mój i go popierasz a teraz chcesz to usuwać. Może warto najpierw dorosnąć zanim zacznie się klepać w klawiaturę?