Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Świetny ten leśny Man. Wykonanie z dużą ilością szczegółów przyciąga wzrok. Jedynie co troszkę psuje odbiór to drewno. Przydało by się je zmienić na bardziej przypominające bale czy pnie w naszej skali. Całość na duuuży plus.
Mocno mnie zaskoczyłeś tym Manem. Genialny pomysł i wykonanie. Do oryginału mu chyba nic nie brakuje, a trzeba przyznać że wykonanie modelu tak specjalistycznego pojazdu to nie lada wyzwanie.
Myślałem , że Intry nie przebije nic, jak BARDZO się pomyliłem... Czapki z głów... Ale ludzie mają i zbierają zaj.....te modele... Co do "zielonej" Scanii, to już się ucieszyłem, że coś przegapiłem i Herpa zrobiła kolejnego polonika. Gratuluje modelu i talentu wykonawcy. Czy ten Adrian, to nasz Adrian???