@Lec Go (Bartek) - dokładnie, nasz skala daje fajne możliwości, a modele firmowe gdzieś w biurach wyeksponowane w gablocie fajnie się prezentują. Udało mi się gdzieś nawiązać kontakt z fajnym gościem z ZetTransport-u przy okazji budowy poprzednich modeli i tak od słowa do słowa po ponad roku się przekonali i zdecydowali ;-)
@maciek66 - dzięki za podesłanie "klienta". Jeżeli chodzi o terminy, ja mam je tak zawalone że sam już nie wiem co i jak, ale nikt mnie jeszcze nie powiesił na płocie i mam nadzieje że długo nie powiesi, modelarstwo to wdzięczne hobby, które potrzebuje multum czasu, na szczęście wielu to rozumie. Co do "baboli" zdarzają się, jak jeszcze jest szansa coś poprawić bo mamy czy to kalek więcej czy czegoś wytrawionego to ok, ale zdarzają się też te gorsze, niechciane babole, jednak z każdego udało mi się do tej pory wyjść obronnie ;-). Dużo tez mi daje fakt, że całość to moje hobby, odskocznie życiowa, taki własny "eden" przez co nie ma presji terminowej czy tłuczenia zarobkowego po 20 modeli w miesiącu byle by zarobić jak najwięcej, a jest cisza, spokój, czas, no i co raz więcej perfekcji.