• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

[Prezentacja] AK Models - gotowe modele

OP
OP
Ciemny

Ciemny

Aktywny użytkownik
Reakcje
857 6 1
To Volvo też pojechało do odbiorcy, u mnie z Pawtransu nie ma nic w kolekcji, bo zbieram głównie kontenerowce, chociaż ostatnio zmieniam profil kolekcji i np 5 zestawów z EKB poszło do ludzi, inne też idą - a to z racji tego że w kolekcje ograniczam tylko do własnych przeróbek, a herpowskie wzbogacą kolekcję osób, które zbierają głównie gotowce.

OP
OP
Ciemny

Ciemny

Aktywny użytkownik
Reakcje
857 6 1
Witam, dziękuje za komentarze, w dniu dzisiejszym prezentuje kolejny wypust z mojej "stajni", mianowicie:

Mar-Pol
Marcin Janusz istnieje na rynku od roku 1998.

Początkowo zajmowała się transportem i sprzedażą hurtową ryb wędzonych. Wraz z rozrostem, rozszerzyła działalność o wykonywanie transportu drogowego rzeczy na terenie Unii Europejskiej. Obecnie firma dysponuje 93 zestawami transportowymi ciągnik – naczepa chłodnia 24t.
W transporcie chłodniczym świadczymy usługi dla dużych sieci handlowych jak również wykonujemy indywidualne zlecenia spedycyjne w kraju i zagranicą.
Przez ten czas zdobyliśmy doświadczenie i zaufanie naszych stałych klientów z którymi współpracujemy od początku istnienia naszej firmy.

Specyfikacja:

Modele bazowe: Herpa dostarczone przez: Toys and Models
Kalkomanie: projekt AK Models, druk DecalPrint
Wykonanie: AK Models

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Kapitalnie wyszły te modele. (y) Ilość detali i szczegółów naprawdę powala. Piękne..., po prostu piękne... (y)(y)(y)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jest i Nasierowski :D Genialne wykonanie, w XFach proponuje tylko podmalować wnęki górnych halogenów na srebrno, oddzieli to je w jakiś sposób od bieli kabiny. :)

OP
OP
Ciemny

Ciemny

Aktywny użytkownik
Reakcje
857 6 1
Cześć, dzięki za wszystkie komentarze.

Dziś lecimy z kolejnymi, czterema modelami, które wykonałem, są nimi:

Omega Pilzno

Wysokie standardy i wzorowa organizacja pracy musi być kluczowym priorytetem każdej liczącej Firmy. My jako Omega Pilzno Godawski & Godawski Sp. z o.o. uczestniczymy w tworzeniu Waszych sukcesów.

Omega Pilzno z pasją wykonuje każde powierzone im zadanie, zgodnie z partnerskimi zasadami współpracy, dzięki czemu cieszy się dużym zaufaniem Klientów. Wieloletnie doświadczenie, światowe standardy oraz szerokie zastosowanie bardzo dobrego zaplecza technicznego floty gwarantuje, że Firma jest w stanie rozwiązać każdy problem Klienta związany z transportem drogowym na terenie całej Europy.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.013 108 2
Kapitalnie wykonane modele , tylko na naczepie dałbym cieńszy drut na zawiasy :)
A ten bełkot propagandowy korporacji to przypomina propagandę sukcesu lat PRL-u :) :) :)

Reakcje
11.290 67 1
Rewelacyjne są te omegi . Pięknie się prezentują . Masz talent do tworzenia tych Poloników . Gdyby nie to że obecna praca nie przynosi mi zbyt dużo owoców to byłbym Twoim stałym klientem .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Gratuluję wykonania. Piękne miniaturki stworzyłeś. Jestem pod wrażeniem. (y) Wszystkie mi się podobają.

wojt34

Nowy użytkownik
Reakcje
7 0 0
Rewelacyjne te Omegi , tak swoja droga ciężko by było wybrać coś dla siebie czy Volvo czy Man czy chłodnia czy firana, naprawdę jak wyjęte z naszych dróg.

OP
OP
Ciemny

Ciemny

Aktywny użytkownik
Reakcje
857 6 1
Cześć,

Dziękuje za wszystkie komentarze,

dziś model wykonany na zamówienie dla firmy Bożena Transport z Nowego Sącza.
Firma została założona w 2003r. Założycielami firmy są Bożena Gargula i Wojciech Gargula.