• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

[Prezentacja] AK Models - gotowe modele

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Model fajnie wyszedł. Tez chodzi mi po głowie taka konfiguracja bo coraz więcej tego zaczyna się pojawiać na krajowych drogach.
Ten jeszcze w malowaniu pierwszego przewoźnika z Holandii ale spotkałem kiedyś bliźniaczego konfiguracyjne ale kabinę miał zieloną.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.059 68 0
Ostatnio czytałem że w Polsce w ubiegłym roku odnotowano najwięcej zgonów od czasów zakończenia wojny, widzę że Ty chcesz pobić ubiegłoroczny rekord wykańczając kilku z nas:devil:
Szaleje Covid, SOR-y przepełnione, gołoledź na drogach i karetki nie dojeżdżają na czas, a Ty po wielomiesięcznej nieobecności walisz tyle petard,
jakbyś się chwalił ostatnimi zakupami u Pawła:eek:
Piękne modele(y), ale jak teraz pokażesz coś z puszką to się obawiam że mi respirator nie pomoże...

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.581 387 20
Kapitalne prace modelarskie. Jestem pod wrażeniem. (y) Gratuluję. (y)

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.386 2 0
Aż ciężko mi coś napisać bo jestem pod wielkim wrażeniem wykonania tych modeli:eek:wyglądają one rewelacyjnie z tymi grafikami(y)gratuluję.

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Adrian chyba siedzisz na zdalnym bo tłuczesz modela jak szalony a pisanki lepsze niż herpowskie.
Jet Trans jak dla mnie arcydzieło... mistrzostwo świata i okolic (y):love:(y).