• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

[Prezentacja] AK Models - gotowe modele

OP
OP
Ciemny

Ciemny

Aktywny użytkownik
Reakcje
857 6 1
Witam, znalazłem chwilkę by wrzucić ostatnie Volvo z Omegi Pilzno
omegapilzno4.jpg
omegapilzno5.jpg
omegapilzno6.jpg
omegapilzno7.jpg
omegapilzno8.jpg

Dodatkowo informuję że moja strona została wstępnie uruchomiona pod adresem: www.aktrucks.eu
W chwili obecnej nie do końca poprawnie działa na urządzeniach mobilnych ale pracuje nad tym jak i nad treścią merytoryczną strony

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Świetne wykonanie. Z technicznego punktu widzenia, nie myślałeś by pozbyć się dokładki spod zderzaka? I ewentualnie przebudować paleciare, która niestety nie odpowiada ani oryginałowi Krone ani Schmitz :).

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.386 2 0
Nie wiem co napisać bo koledzy już wszystko co najlepsze powiedzieli o tym modelu więc zostaje tylko pogratulować świetnego modelu i oglądać go z miłą chęcią:)Adrian kolejna mistrzowska robota wykonana przez Ciebie(y)

Martino

Znany użytkownik
Reakcje
490 8 0
Rewelacja. Modele z Twojej ręki można oglądać i oglądać, a poloniki to jeszcze bardziej cieszą. Zestaw po myjni więc w drogę a właściwie do nowego właściciela... Do detali używasz aerografu?