Dzień dobry wieczór wszystkim forumowiczom
Na obecną chwilę przyjmujemy, że wszystko się odbędzie i że po długim czasie izolacji będzie okazja się spotkać. Patrząc po grupach facebookowych, dla pasjonatów izolacja chyba była dobrą okazją żeby popracować nad długo odkładanymi modelami ;-)
W tym tygodniu MTP uruchamia pierwsze wydarzenie, więc - jak głosi hasło poznańskiej akcji - Wracamy do gry!
Chciałbym przekazać kilka ważnych informacji dotyczących tegorocznej edycji Targów HOBBY, między innymi dotyczące udziału w wydarzeniu:
- Jak już padło - Targi HOBBY odbędą się wcześniej niż zapowiadaliśmy, nowy termin to 5-6.09.2020 (niezmiennie: sobota i niedziela)
- Jesteśmy już po słowie zarówno z PZMK jak i grupą HAZERO, więc śmiało mogę powiedzieć że na pewno pojawią się ciekawe ekspozycje.
- Zgłoszenia modelarzy indywidualnych i grup* - na dzień dzisiejszy oferujemy przestrzeń, gabloty, stoły czy inne elementy pozwalające wyeksponowanie swoich kolekcji. Nie będziemy pobierać żadnych opłat od modelarzy za obecność na HOBBY, natomiast w tym roku nie pokrywamy kosztów przejazdu czy noclegów. Wszystkich chętnych zapraszam do skorzystania z formularza zgłoszeniowego na naszej stronie: https://hobby.mtp.pl/pl/dla-wystawcy/formularz-dla-modelarzy-kolekcjonerow/
W razie problemów czy wątpliwości proszę o kontakt z Martyną Wlekły.
- Dla wystawców* - zarówno małych i dużych - mamy osobne, indywidualne warunki, i tu proszę o kontakt z Martyną Wlekły – martyna.wlekly@grupamtp.pl
- W razie pytań czy sugestii ja jestem dostępny czy tu - ale zaglądam co jakiś czas - albo pod adresem michal.karzynski@grupamtp.pl do mniej więcej połowy lipca, gdyż niestety, w związku z cięciami okołokoronawirusowymi, nie będzie mi dane dłużej pracować nad HOBBY czy innymi naszymi wydarzeniami.
* wyjaśniam - stosuję rozróżnienie na
a) modelarzy indywidualnych, czyli osoby czy grupy, które chcą zaprezentować swoje modele, i w trakcie imprezy nie prowadzą działalności komercyjnej,
b) wystawców, czyli osoby/firmy, które prowadzą w trakcie wydarzeń działalność komercyjną – bez względu na to, czy jest to jednoosobowa działalność na dwóch stołach czy duże stoisko międzynarodowej firmy.