• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

pomysł na modul

L

lukaszjus

Gość
witam,
a oto i moj pomysl na modul.nie jest to moze jakies wielkie odkrycie ale bardzo nie wielkiej jak na moje mozliwosci powierzchni jedyne do wykonania.dodam iz wymiary wynosza 1,5 na 1m.Tak wiec z tego co sie dowieidzialem to bardzo kiepskie ale wiekszych nie da rady.Sorry ze taki plan wstawiony ale probowalem robic w xcad i mi nie wychodzilo,stad painta.Mysle ze wykonanie potrwa ok 2 miesiecy no w kazdym razie deadline to do wakacji chcialbym miec polozone tory a pozniej infrastruktura , no i moze chociaz w tym roku z jedna lokomotywe zakupic zeby pocieszyc oko.Taki jest plan.Prosze o konstruktywne opinie.za wszystkie dziekuje

Załączniki

OP
OP
L

lukaszjus

Gość
Aha i jak by ktos mogl mi doradzic a wlasciwie napisac ile torow potrzeba na to przedsiewziecie,bo zamierzam skalkulowac koszta

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.374 17 2
No tak nasmarkałeś ten plan że mało się ze śmiechu nie zlałem. :D No ale na poważnie jest taki program Anyrail Można pobrać jego demo wersje. I w nim tem projekt to by wyglądał mniejwięcej tak:

Załączniki

Reakcje
0 0 0
Najlepiej jak kupisz flexy na proste odcinki to dużo zaoszczędzisz ale ilość to zależy od potrzeby ,jak kupisz flexy to mniej trzeba torów :eek:
A jakie zamierzasz kupić tory ? :?:

Od momentu napisania jest 60 minut na edycję własnego postu.

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.374 17 2
Jak na pikówkach to kup:
5 x flex
2 x rozjazd prawy
1 x rozjazd potrójny
2 x prosta 231
Nie zapomnij o korku

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data