• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Poloniki Wojtek

Reakcje
0 0 0
Witam serdecznie mam na imie Wojtek jestem nowym uzytkownikiem ,w tym dziale bede prezentowal moje modele polskich firm transportowych.
na poczatek prezentuje Man F2000 Schenk Jedrzejow
Volvo Omega Pilzno

Załączniki

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Witaj na forum. Pokazuj modele i baw się dobrze. Modele świetne. Fajnie, że dodałeś blachy i oznaczenia. Proporczyki w Manie na duuuży plus. (y)(y)(y)

kubamich1

Znany użytkownik
Reakcje
5 0 0
Cześć, Trafiłeś w końcu. Manika mam identyczne na półce więc jest fajny. Volvo też fajnie się prezentuje więc dawaj powoli kolejne modele.

OP
OP
wojtek majorka
Reakcje
0 0 0
Dzieki ze sie podoba bede wrzucal nastepne modele z mojej kolekcji[DOUBLEPOST=1390215166,1390214486][/DOUBLEPOST]No to lecimy z nastepnymi
K. Polak Warszawa
Regesta

Załączniki

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Bardzo ciekawe te Twoje poloniki. K.Polak wygląda bardzo ciekawie z różnymi ciągnikami. A Regesta także świetna. Gratuluję wykonania.

OP
OP
wojtek majorka
Reakcje
0 0 0
Witam ponownie fotki beda lepszej jakosci juz niedlugo aparat co mam jest zrabany tylko takiej jakoscji moge zrobic fotki ,jux niedlugo kupie nowy aparat to i jakosc sie poprawi.
Dzisiaj bede prezetowal
Scania ZTE Radom
Scania ZTE Radom
Mercedes Benz ZTE Radom
Man ZTE Radom

Załączniki

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Bardzo fajnie, że robisz modele z polskich firm. Pięknie wyglądają te z Radomia. Wszystkie mi się podobają i nie mam dziś faworyta. A i Siku, jak Marcin zauważył, jako ładunek całkiem fajnie się prezentuje.(y)

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Z ostatniej prezentacji to Man 8x4 z ładunkiem najbardziej mi się podoba. Co do Regesty to nie pasuje mi rodzaj czcionki głównego napisu jak i grubość napisu pod nim. Wiem coś na ten temat bo sam robiłem grafikę na tego przewoźnika. Poza tym Magnumka w tej odmianie nie występuje we flocie Regesty. Mają najnowsze wersje. Poza tym mają Dafy i Renault Preminm. Chyba , ze jest to zestaw z dawnych czasów! Omega Pilzno - udany model.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 19