• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Poloniki Wojtek

OP
OP
wojtek majorka
Reakcje
0 0 0
Dzieki jeszcze raz ze sie podoba dzisiaj kolejne modele bedzie
Raben
Cemex Polska

Załączniki

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Zarówno Cemexy jak i Rabeny świetne. Takich modeli właśnie brakuje na rynku. Dobrze, że takie robisz. Pięknie wyglądają.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.059 108 2
Scania z Cemexu podoba mi się najbardziej, reszta tez bardzo fajna.
Pytanko masz może fotki tych wanien Cemexu 1-1 ?

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Pomysł bardzo oryginalny i wykonany bardzo czysto. Lecz mam ale. Naczepa nie pasuje do ciągnika, albo jak kto woli ciągnik do naczepy :) Chodzi mi o to że ciągnik jest na standardowych kołach a ciągnik to lowdeck dlatego naczepa jest pochylona do tyłu. Jeśli chcesz to poprawić to wystarczy wymienić koła, tylne nadkola i siodło w ciągniku na te od lowdecka. A drugie ale, to lusterka od Actrosa MP3. Ale ogólnie pomysł na duzy plus. Kalki gdzież zamawiasz czy drukujesz sam?

OP
OP
wojtek majorka
Reakcje
0 0 0
TE="marpama28, post: 326719, member: 6339"]Pomysł bardzo oryginalny i wykonany bardzo czysto. Lecz mam ale. Naczepa nie pasuje do ciągnika, albo jak kto woli ciągnik do naczepy :) Chodzi mi o to że ciągnik jest na standardowych kołach a ciągnik to lowdeck dlatego naczepa jest pochylona do tyłu. Jeśli chcesz to poprawić to wystarczy wymienić koła, tylne nadkola i siodło w ciągniku na te od lowdecka. A drugie ale, to lusterka od Actrosa MP3. Ale ogólnie pomysł na duzy plus. Kalki gdzież zamawiasz czy drukujesz sam?[/QUOTE]
Dzie[DOUBLEPOST=1396257221][/DOUBLEPOST]F
TE="marpama28, post: 326719, member: 6339"]Pomysł bardzo oryginalny i wykonany bardzo czysto. Lecz mam ale. Naczepa nie pasuje do ciągnika, albo jak kto woli ciągnik do naczepy :) Chodzi mi o to że ciągnik jest na standardowych kołach a ciągnik to lowdeck dlatego naczepa jest pochylona do tyłu. Jeśli chcesz to poprawić to wystarczy wymienić koła, tylne nadkola i siodło w ciągniku na te od lowdecka. A drugie ale, to lusterka od Actrosa MP3. Ale ogólnie pomysł na duzy plus. Kalki gdzież zamawiasz czy drukujesz sam?
Dzie[/QUOTE]
Dziekuje ze sie podoba co do kol mam drugie niskie juz pomalowane y zmienie co do kalek drukuje sam

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Kolekcja SachsTransów bardzo ciekawa. Twoje przeróbki podobają mi się. Dobre pomysły i ciekawe wykonanie. (y)(y)(y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Jedno z najciekawszych malowań w rodzimym transporcie, jest na czym oko zawiesić. Podoba mi się ten niebieski, tylko naczepa do niego nie pasuje. Będzie trzeba sobie sprawić biało-zielonego do kompletu w końcu.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 19