• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Policje Lotus102

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Muszę się zgodzić z Brodą, kogut wygląda troszkę dziwnie. Proponuję, abyś wymienił go, na takiego bardziej wyskalowanego :)
Passat wygląda bardzo fajnie i jeżeli wymienisz ten jeden element, to może z niego powstać naprawdę ciekawy model. Moim zdaniem oczywiście...

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Super Sprinterek, może się podobać. Podoba mi się jego tył. Niestety coś nie pasuje mi w przednim kogucie. Nie wiem, jakiś taki mało aerodynamiczny, ehhh, ale to przeciez Herpa. Może się jednak nie znam. :niepewny:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.149 387 20
Fajne te policyjne z niemieckich dróg. Trochę już ich nazbierałeś. Jestem pod wrażeniem.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Żeś chyba cały "Dojczland" wykupił z ich modeli POLIZEI-ów :LOL:... jakoś mi się źle kojarzy ten malowanie :mad: zawsze na parking i trzepanie bagandy na autobanie :confused:. Model oczywiście (y).

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.032 16 0
Muszę się rozejrzeć za jakimiś ludzikami ,przydały by się .:)
Odnośnie figurek to bym zaproponował tych: Preiser 16832; Preiser 10589. Tak poza tym świetne modele policyjne. Przydał by się jakiś Anglik do kolekcji;). Natomiast Opel Astra policyjna z Ritze "awtoinspekcja" to ukraińska drogówka DAI (Doroznaja Awto Inspekcja).

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Duża kolekcja, naprawdę fajnie oglądać tych policjantów w całej grupie :gwizd:
Przynajmniej na forum sprawiają przyjemność ich oglądania :ROFL:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Pojazdy specjalistyczne 74
Pojazdy specjalistyczne 1047