Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Muszę się zgodzić z Brodą, kogut wygląda troszkę dziwnie. Proponuję, abyś wymienił go, na takiego bardziej wyskalowanego
Passat wygląda bardzo fajnie i jeżeli wymienisz ten jeden element, to może z niego powstać naprawdę ciekawy model. Moim zdaniem oczywiście...
Super Sprinterek, może się podobać. Podoba mi się jego tył. Niestety coś nie pasuje mi w przednim kogucie. Nie wiem, jakiś taki mało aerodynamiczny, ehhh, ale to przeciez Herpa. Może się jednak nie znam.
Żeś chyba cały "Dojczland" wykupił z ich modeli POLIZEI-ów ... jakoś mi się źle kojarzy ten malowanie zawsze na parking i trzepanie bagandy na autobanie . Model oczywiście .
Żeś chyba cały "Dojczland" wykupił z ich modeli POLIZEI-ów ... jakoś mi się źle kojarzy ten malowanie zawsze na parking i trzepanie bagandy na autobanie . Model oczywiście .
Odnośnie figurek to bym zaproponował tych: Preiser 16832; Preiser 10589. Tak poza tym świetne modele policyjne. Przydał by się jakiś Anglik do kolekcji. Natomiast Opel Astra policyjna z Ritze "awtoinspekcja" to ukraińska drogówka DAI (Doroznaja Awto Inspekcja).