• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Policje Lotus102

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.087 387 20
Wow. Widzę, że teraz to pokazujesz nowe modele parami. Zawsze to ciekawiej wygląda.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.487 109 2
Czyżby nikt nie lubił Policji hehe :D:D:D
Ogólnie to Policja sama sobie zasłużyła takim zachowaniem że nikt jej nie lubi , na całym świecie ( poza Rosją ) to organizacja która jest dla obywateli , dba o ich bezpieczeństwo i im pomaga , a u nas jest to organizacja działająca na granicy prawa , wymusza pieniądze, stosuje przemoc tam gdzie nie trzeba i .......

Model bardzo fajny , belka mi się podoba.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.087 387 20
No to całą rodzinkę zgromadziłeś w tych barwach. Pięknie wyglądają na grupowej fotce. Chyba szykuje się jakaś akcja, że ich tyle na raz.:podstepny:

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Tak... widok znany jak się przejedzie PL/DE granicę, teraz już mniej na Nas uczuleni ale sam pamiętam jak za każdym razem było "nach rechts und kofferraum öffnen" o_O za każdym razem może to przez auto i wygląd :LOL: No a co do modeli to fajne busy ale wolę już nasze przynajmniej wiem o co im chodzi (czasami) :podstepny:. Broda a Ty co dałeś się złapać na VIDEO czy SUSZARA :D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.583 67 1
Tak... widok znany jak się przejedzie PL/DE granicę, teraz już mniej na Nas uczuleni ale sam pamiętam jak za każdym razem było "nach rechts und kofferraum öffnen" o_O za każdym razem może to przez auto i wygląd :LOL: No a co do modeli to fajne busy ale wolę już nasze przynajmniej wiem o co im chodzi (czasami) :podstepny:. Broda a Ty co dałeś się złapać na VIDEO czy SUSZARA :D
Brodę gonili , nie dał rady uciec :LOL:

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.487 109 2
Video , przemili Panowie z Inigni mi nagrali filmik , w sumie taniej jest sobie kamerzystę do domu zaprosić a i film ciekawszy.
Suszarki to sobie mogą w buty wsadzić bo nie ma homologacji ani na Iskrę a ni na lasery, lipa :)
[DOUBLEPOST=1426111061][/DOUBLEPOST]
Brodę gonili , nie dał rady uciec :LOL:
Korciło ale nie było gdzie ;)
[DOUBLEPOST=1426111149][/DOUBLEPOST]
No to nie za fajnie ,,200 zł poszło w siną dal ,,:(;)
No lipa było by na modele , ale moja żona mnie podsumowała , stwierdziła : Jak na Twoją jazdę to i tak Ci się udało. Nie ma jak kochająca żona.
A co ja poradzę że lubię zapier...ć

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Pojazdy specjalistyczne 74
Pojazdy specjalistyczne 1047