• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Policje Lotus102

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.092 387 20
Fajny ten Mieczysław. Barwy angielskiej policji są świetne. Szkoda tylko, że w tych angielskich malowaniach nie robią kierownicy po prawej stronie. Też mam jedno BMW w takim malowaniu i też niestety kierownica po europejskiej stronie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.092 387 20
Touran w malowaniu policyjnym całkiem fajnie się prezentuje. Jedyny mankament to ta wielka belka na dachu, jak dla mnie to ona tu trochę nie pasuje.

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.031 16 0
Mi bardzo się podobają te modele a szczególnie niemieckiej policji ale przyciemniane szyby w realu w policji to są chyba nielegalne;). Merc w angielskich barwach no jest ok. Szkoda tylko, że nie ma nr. wozu ale generalnie ladnie sie prezentuje, choć w Anglii jeszcze nie widziałem Merca policji.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Pojazdy specjalistyczne 74
Pojazdy specjalistyczne 1047