Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ciekawy model. Otwierany tył ze zrobionym wnętrzem to świetny element zrobiony przez producenta, ale i tak Twoje dodatki dużo więcej dają tej miniaturce.
Michał węże zrobiłem z izolacji z przewodów elekt. na końcach nakrętki to też izolacja z przewodów dwa rozmiary większa.
Na drugim planie jest mój synek, Krzyś.
Michał węże zrobiłem z izolacji z przewodów elekt. na końcach nakrętki to też izolacja z przewodów dwa rozmiary większa.
Na drugim planie jest mój synek, Krzyś.
Kawał modelu z tego gabaryta. Ledwo zmieścił się na dioramie. Pięknie wygląda z ładunkiem. Twoje dodatki i podmalowania są rewelacyjne. Jedynie brakuje mi mocowania ładunku.
Witam, dziś przedstawiam model z Herpy Minikit. Auto jest po małych modyfikacjach, jak to u mnie.. Przyczepa zbudowana została od podstaw na bazie Herpy.