• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pojazdy różnego typu

Drozdzik

Znany użytkownik
Reakcje
1.725 0 0
Zgadzam się, niestety modele używane z drugiej lub trzeciej ręki często są wybrakowane. Jak kiedyś się trafiłą to będą zamontowane.
Tak sądziłem że nie było, też mam parę ciągników siodłowych bez lusterka jednego czy dwóch, szkoda że nie można sobie zamówić części dodatkowych jak jest w przypadku wagonów czy lokomotyw - tak myślę, bo w temat się nie zagłębiałem , ale z innej strony to jak Koledzy pokazujecie ciągniki nówki z pudełka to są bez lusterek, czyli są w dodatkowych częściach w pudełku tak?

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.251 15 3
Tak sądziłem że nie było, też mam parę ciągników siodłowych bez lusterka jednego czy dwóch, szkoda że nie można sobie zamówić części dodatkowych jak jest w przypadku wagonów czy lokomotyw - tak myślę, bo w temat się nie zagłębiałem , ale z innej strony to jak Koledzy pokazujecie ciągniki nówki z pudełka to są bez lusterek, czyli są w dodatkowych częściach w pudełku tak?
Tak są w wypraskach w komplecie w pudełku. Później jak model przechodzi z ręki do ręki to już często ich brakuje.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.853 387 20
Model bardzo fajnie zrobiony. Fotki na makiecie dużo ciekawsze.
A lusterka do ciężarówek można kupić, bo herpa robi takie (a przynajmniej robiła).

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.451 67 1
Czerwona scania bardzo fajna . Podoba mi się . Natomiast żółta bardziej mi by pod wywrotkę pasowała . Zresztą na pierwszy rzut oka to miałem wrażenie że ten model z karton wykonany , ale to przez formę firmy AWM oraz to z jakiego tworzywa jest wykonany .

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.251 15 3
Witajcie
Dzisiaj model Scania w trzech osiach. Była czerwona z grafiką. Przemalowałem ponieważ kupiłem jako używaną, wystawały same bolce od lusterek, które były mocno zalane klejem, czegoś brakowało, coś było ułamane, a wyszła jak na zdjęciach.
Teraz jest jest "złotko" z kilkoma dodatkami.

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg
010.jpg
011.jpg
012.jpg