Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Lakier dobry, metalik i odbijające się światło daje złudzenie grubego ziarna. Zrób fotkę w trochę zacienionym miejscu i z wyłączonym oświetleniem w aucie. Całość wyszła ekstra.
Lakier dobry, metalik i odbijające się światło daje złudzenie grubego ziarna. Zrób fotkę w trochę zacienionym miejscu i z wyłączonym oświetleniem w aucie. Całość wyszła ekstra.
Myślałem, że to będą "kominiarze" znaczy się AT, i w środku zaświeci pewnego razu niebieska bombka
Z bagażnikiem i paskiem jako auto "Kowalskiego" też dobrze wygląda.
Dzięki Maćku, jeżeli chodzi o rowery to masz rację. Samo przemalowanie rowerów to żaden problem, gorzej jeżeli chodzi o opony i te dziwne łączenia zamiast szprych. Może trzeba pomyśleć nad innymi jednośladami.
Ja bym się tym nie przejmował. Zawsze można to potraktować jako koła z kompozytu i pomalować na kolorowo, a jak dasz jeszcze na te wypełnienia jakąś kalkę z nazwą firmy rowerowej, to będzie wyglądało super.
Kolejny świetny i świetlny model , swoją drogą mógłbyś kiedyś zrobić sesję krok po kroku procesu oświetlania , kiedyś coś tam oświetliłem ale wielkość komponentów a w zasadzie ich mały rozmiar mocno mnie zniechęca , więc może byśmy się czegoś ciekawego nauczyli
Dzięki, tak jak już pisałem, kiedy robiłem na zasilanie dc przez kabelki nie było problemów. Jednak chciałem mieć model mobilny, dlatego z pomocą przyszedł kolega, który lubi sobie pogrzebać. Opiszę w drugim temacie, żeby tu nie mieszać.