Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zdjęcia nie oddają tego jaka jest różnica pomiędzy ośkami ponieważ platforma odstaje od zabudowy po 2mm. Dodatkowo oś się rusza wystarczy 1 mm w bok, zdjęcie zrobione pod nie takim kątem i mamy tego efekt, ale dziękuję za uwagę sprawdzę jeszcze raz w domu.
Musiałem sprawdzić bo nie dawało mi to spokoju. Tak na żywo, model w rękach wyglądał dobrze, ale poprawiłem żeby było jeszcze lepiej. Przesunąłem 1mm do tyłu i wygląda lepiej. Jeszcze raz dziękuję bo gdyby nie Twoja sugestia pewnie by tak zostało.
Dzięki.
Pewnie macie racje, że skos za mały lub wygląda bardziej na platforme, ale nie zapominajmy, że to skala 1:87. Planowałem jeszcze zaczep pod lawete, kiedy obniżę o 2-3 mm hak wyszedłby blisko ziemi, a dalej zaczep od lawety podobnie, czyli raczej za nisko.
Dzięki Panowie za odwiedziny w temacie. Dzisiaj ostatnie modele z zabudową typu najazd, ale dla odmiany będą na bazie MAN-a.
( miniatury musiały przejść operację cięcia ramy ) Platforma jest dłuższa od tej, która była zrobiona w Sprinterach.