Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziękuję Wszystkim. Ostatnio znalazła się chwila wolnego, więc musiałem coś podziałać.
Dzisiaj do polonikowej kolekcji dołącza Mercedes Sprinter z zabudową kontenerową i reklamą "Media Markt".
Wiele fantastycznych modeli widziałem już w Twoim wątku Ludwiku, ale na widok ostatniego dosłownie roześmiałem się na głos.
Nigdy bowiem nie wpadłbym na pomysł, aby zminiaturyzować niejakiego Zenona M. i umieścić go na modelu.
Wielkie brawa za niecodzienny pomysł.
Powinieneś go na jakimś konkursie pokazać, kto wie czy załapałbyś się na jakieś wyróżnienie albo nagrodę.
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby na pytanie oglądających, skąd pomysł na wykonanie takiej miniatury, padła Twoja odpowiedź:
"Jak do tego doszło, nie wiem..." (oczywiście wyartykułowana odpowiednio głosem nosowym)
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby na pytanie oglądających, skąd pomysł na wykonanie takiej miniatury, padła Twoja odpowiedź:
"Jak do tego doszło, nie wiem..." (oczywiście wyartykułowana odpowiednio głosem nosowym)