Poczekaj, poczekaj rocketman. Nie chcę się zapierać, ale czy masz pewność, że takie właśnie dokładnie jeździły i u nas? Może to tylko rysunki oryginalnych podbijarek tego producenta, jednak prawdopodobne, że u nas eksploatowane nie były. Czasami tak się zdarza, że jakiś producent ukazuje w katalogach czy folderach reklamowych swoje produkty, a potem one albo wcale nie są u nas eksploatowane, bądź są, ale już w zmodernizowanych wersjach, a tym samym nie raz i wyglądzie.
Tak sobie myślę, że być może kilkadziesiąt lat temu rosjanie też mieli dla nas podobne katalogi, w których ukazywali i reklamowali swoją M62. Jednak oni mają małe reflektory, a dla nas robili lokomotywy z dużymi. Różniły się więc od ich pojazdów tym i innymi detalami wyglądu. Więc taki rysunek reklamowy pewnie ukazywałby ich wersję, jednak ta robiona dla nas się różni. Ale to takie moje tylko gdybanie...
Z drugiej strony, jeśli wykazałbyś, że właśnie takie u nas też jeździły, jeśli byś konwersję wykonał dobrze, miałbyś oznakowanie zgodne z prawdziwym (a to już chyba problem), to zapewne i ja bym się tym zainteresował.