Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Bardzo fajnie ten mercedes wygląda . Ja akurat tych odcinków z tym autem nie widziałem , ale ma chęć wyzbierać wszystkie modele w malowaniu rigterink .
Super zestaw, zawsze mi imponowały naczepy do przewozu zwierząt ( Jeszcze z filmu "Konwój" ). Mało jeżdżę ogólnie i chyba takiego zestawu nigdy nie widziałem na drogach PL.
Daje po oczach ładnymi kolorami, puszkę tylko COSCO bym wymienił na Hapag-Lloyd albo ONE. Jeszcze więcej życia by zestaw dostał. Czerwone akcenty robią robotę
O ja pier...! Zdjęcia lepsze jak u mnie, ale zrobiłeś stanowczo za mało! Masz MEGA zestaw! Dobrze, że sam mam Nancy, to sobie mogę taki machnąć...
Idziesz w BARDZO dobrym kierunku!
Kolejny zestaw, który Ci wyszedł naprawdę pięknie! Ta czerwona naczepa robi super kontrast, no i jeszcze tank-kontener... Jak na Herpę , zrobiony bardzo ładnie. Masa szczegółów (te na górze nie sfotografowane ) a najlepszy wg. mnie ten mały manometr!
Świetny składak. Wygląda naprawdę świetnie. Kontrast kolorystyczny podwozia naczepy i Scanii robi tu robotę. Naprawdę kapitalne połączenie tych dwóch elementów.