Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Scania Bode w kolorze który lubię i bardzo dobrze mi się kojarzy... Sam model naprawdę świetny i przykuwający wzrok.
Schubert - pewnie nigdy nie osiągnie tak spektakularnych skoków wartości co pierwsze wypusty, ale na pewno wart posiadania!
Parę dni nieobecności a tu tyle nowych modeliBode jak każdy z tej floty wygląda świetnie,Schubert również świetny dlatego też takiego mam(ale samego konia) natomiast Regro ma fajne malowanie i z tą naczepą tworzy świetny zestawgratuluję.
Rewelacyjnie prezentuje się w tej konfiguracji i malowaniubardzo lubię tandemy więc mogę tylko powiedzieć że świetny model sprawiłeś sobie na koniec rokugratuluję.
Rewelacyjnie prezentuje się w tej konfiguracji i malowaniubardzo lubię tandemy więc mogę tylko powiedzieć że świetny model sprawiłeś sobie na koniec rokugratuluję.
No nie spodziewałem się że jeszcze coś zaprezentujesz przed końcem rokuco do prezentowanego modelu jak każdy Muller wygląda kapitalnie dzięki malowaniugratuluję.