• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

PKP Radzymin

Łukasz94

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Hej,macie może jakieś stare zdjęcia sprzed upadku stacji czyli od 1990 do 2000r szukam gdziekolwiek i nie mogę ich znalezć,jak znajdęchwile wrzucę parę moich

OP
OP
Łukasz94

Łukasz94

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Jak Dla mnie to Cmentarz kolejowy,albo jakieś wysypisko odpadów

Załączniki

maniek2820

Znany użytkownik
Reakcje
12 1 0
tak a kiedyś ......tak cofnac sie o 15 -25 latek.......inny swiat bez setek pseudo spólek i kolej była i jeździła ,była służba klimat i wiele malowniczych stacyjek

OP
OP
Łukasz94

Łukasz94

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Na lini Legionowo-Tłuszcz trzeba przywrócić stały ruch pasażerski,i odwudowac to cmentarzysko w Radzyminie,nie może być tak że są tylko dwie pary szynobusów,które są podsyłami do Sierpca,powinno być stałe połączenie Wawa Gdańska-Radzymin.

Jarząbek

Znany użytkownik
Reakcje
1.591 74 0
relacja była standardowa Legionowo-Tłuszcz
A niekoniecznie. W latach dziewięćdziesiątych przez dwa lub trzy lata przez Radzymin jeżdziły pociągi międzynarodowe pasażerskie ze wschodu. Powodem takiego wytrasowania był remont linii siedleckiej. Pociąg jadący z Brześcia w Łukowie był kierowany na Pilawę, Stojadła, Radzymin i Legionowo.

maniek2820

Znany użytkownik
Reakcje
12 1 0
A niekoniecznie. W latach dziewięćdziesiątych przez dwa lub trzy lata przez Radzymin jeżdziły pociągi międzynarodowe pasażerskie ze wschodu. Powodem takiego wytrasowania był remont linii siedleckiej. Pociąg jadący z Brześcia w Łukowie był kierowany na Pilawę, Stojadła, Radzymin i Legionowo.
to prawda były takie objazdy .....ja miałem na myśli te zatrzymujące się tam