• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

PKP EZT EN57

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGMK
Reakcje
1.640 36 1
Witam :D . Rozumiem, że chodzi o to, by sobie zrobić coś samemu? No bo jeżeli celem jest posiadanie tego modelu to... carramba! 100 gotowców czeka u P. Jocifa Milosza. A przy nich można też się narobić, a i więcej czasu będzie na dopieszczenie Elbląga. :p

Ogryzek

Nowy użytkownik
Reakcje
1 0 0
bstok70 napisał(a):
Witam :D . Rozumiem, że chodzi o to, by sobie zrobić coś samemu? No bo jeżeli celem jest posiadanie tego modelu to... carramba! 100 gotowców czeka u P. Jocifa Milosza. A przy nich można też się narobić, a i więcej czasu będzie na dopieszczenie Elbląga. :p

Jeśli chodzi o mnie to nie jestem wielkim fanem kibli... Myślałem kiedyś o zakupie jednego EZT-a ale jak zobaczyłem cenkę to sory... Albo one są tak wyśrubowane albo nagle w naszym kraju podskoczyła drastycznie średnia krajowa wypłat :D Gdyby ktoś potrzebował rysunki EZT-a to służę pomocą. Nie lobię trzymać materiałów by kisly :p

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 3
Tabor 29
Tabor 107
Tabor 0
Tabor 22