• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Piotrek skleja

OP
OP
marpama28

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Tak jak na zdjęciu widać. Kabina 105 mocno przerabiana na 106. Będę się starał żeby wyszło, ale co z tego ostatecznie wyjdzie się zobaczy :) Byle przed Herpą :D

OP
OP
marpama28

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
To jedziemy dalej z Dafem. Mnie już się strasznie podoba :D Roboty jeszcze sporo, ale już to zaczyna wyglądać.

Daf 106 SC Regesta1-001.jpg

OP
OP
marpama28

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
No i rany jako tako się zagoiły. Jeszcze jakieś ślady po przeszczepie są, ale jutro znikną pod czerwonym lakierem :D Drobiłem całe nadkola, podszybie, przerobiłem spojler.... wielkimi krokami zbliżam się o końca ;)

IMG_4428.JPG

IMG_4430.JPG

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Przód bajka, nadkola chyba jeszcze trochę za płaskie, a podszybie i filtr trochę popaćkałeś - albo zmień farbę, albo bardziej się przyłóż, bo szkoda takimi duperelami zepsuć tak zajebistą robotę ;)

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Z tą żywicą to nowy wyższy level na forum prezentujesz.:mamdola:
Już teraz niezle wyglada a co dopiero tak:
(y):):)

OP
OP
marpama28

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Niestety znów cisza zapadła, ale wracam z czyś mam nadzieje ciekawym. Pokraka mała z tego wyszła ale mnie się i tak podoba. Oczywiście to nie koniec ale już powoli wygląda jak ten na zdjęciu powyżej ;)

IMG_4443-001.JPG

IMG_4447-001.JPG

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
747 2 0
Wygląda nie najgorzej. Nic więcej wycisnąć się dało! Zderzak nie odbiega wylądem od tego metalowego bo jest jego klonem. Ważne że temat pojęty i będzie skończony. Może jak założysz wycieraczki to nabierze wyglądu.

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 1 0
Model już na tym etapie zdradza informacje o wysokich umiejętnościach modelarskich. Daf wygląda dobrze. Nie jest szpetny. Wręcz przeciwnie :) wykończ go i będzie miodzio.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
W robocie 620
W robocie 1375
W robocie 18
W robocie 832
W robocie 310