Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Tak jak na zdjęciu widać. Kabina 105 mocno przerabiana na 106. Będę się starał żeby wyszło, ale co z tego ostatecznie wyjdzie się zobaczy Byle przed Herpą
No i rany jako tako się zagoiły. Jeszcze jakieś ślady po przeszczepie są, ale jutro znikną pod czerwonym lakierem Drobiłem całe nadkola, podszybie, przerobiłem spojler.... wielkimi krokami zbliżam się o końca
Przód bajka, nadkola chyba jeszcze trochę za płaskie, a podszybie i filtr trochę popaćkałeś - albo zmień farbę, albo bardziej się przyłóż, bo szkoda takimi duperelami zepsuć tak zajebistą robotę
Niestety znów cisza zapadła, ale wracam z czyś mam nadzieje ciekawym. Pokraka mała z tego wyszła ale mnie się i tak podoba. Oczywiście to nie koniec ale już powoli wygląda jak ten na zdjęciu powyżej
Wygląda nie najgorzej. Nic więcej wycisnąć się dało! Zderzak nie odbiega wylądem od tego metalowego bo jest jego klonem. Ważne że temat pojęty i będzie skończony. Może jak założysz wycieraczki to nabierze wyglądu.
Model już na tym etapie zdradza informacje o wysokich umiejętnościach modelarskich. Daf wygląda dobrze. Nie jest szpetny. Wręcz przeciwnie wykończ go i będzie miodzio.