• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

pierwsze próby patynowania

atlantis

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
dobry wieczór nazywam sie wojtek od dłuszego czasu przeglądam owe forumi szukam co i jak sie je a.Nie jestem urodzonym modelarzem ani z zawodu kolejarzem ale gdzieś od dziecka marzy mi się zabawa kolejka i tak po latach postanowiłem z mierzyć sie ze swoimi umiejatnościami które nie są za najlepsze wiem ze z talentem się człowiek rodzi mi niestety nie udało się z tym talentem urodzić ale postanowiłem spatynować pierwszy w życiu próbny model :) proszę o opinie i ewentualnie jakieś wskazówki co i jak się je i czy to jest dobry trop czy raczej tragedia z góry dziękuje wojtek

Załączniki

Preki

Aktywny użytkownik
PGMK
Reakcje
134 3 0
Fajne szroty ;) Jeszcze tylko brakuje pokreślonych oznaczeń i decyzji kasacyjnych, które częściowo zanikły pod rdzą.

A nie myślałeś, żeby jakiś wagon tak lekko spatynować? Ledwie jakieś zacieki i w tym podobne.

mattia

Znany użytkownik
Reakcje
83 1 0
Czesc! bardzo fajnie Ci to wyszlo ,teraz taki skladzik mozna postawic na jakiejs bocznicy, jako wagony przeznaczone do zlomowania.Mattia