• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pytanie? Pierwsze polskie pojazdy w skali H0 (PRL)

Reakcje
23 0 0
Mam pytanie czy nie ma zapotrzebowania rynku na pojazdy żywiczne 3D w skali H0 z epoki głębokiego PRL-u? Mam na myśli Żuk A 03, A 05, Nysa N59, N58, N60 Pojazd ciężarowy Żubr jak i Star 20, 21, 25 nie wspomnę już O Sanie H100? czyżby w tym temacie panował faktycznie PRL że jest tych modeli brak na rynku? :niepewny:

JacaOstrow

Aktywny użytkownik
Reakcje
241 5 2
Każdy ma swoje upodobania, jeżeli odwzorowuję daną linie ( w tym przypadku to 96 z lat 1975 - 85 ) gdzie na małych wioskach nie było asfaltu a zwykła polna droga lub piaskowa to bardziej mi do wozów konnych, traktorów lub innych rzeczy adekwatnych do okresu czasu opartych na zdjęciach lub ze swoich wspomnień. Choć jedno zdjęcie ze st. Grybów ma na pierwszym planie Sana H100B pewnie będę tego szukał ale jeszcze nie teraz gdyż wiele rzeczy jeszcze nie dotarło z zamówień.