• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pierwsze moduły.

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
2.598 50 5
Tak sobie liczę średnie ocen i przeglądam forum...i aż mi długopis z ręki wypadł...
Patryk - wypasior ! Naprawdę rewelacja. Oby tak dalej! :)

K

Kpt.Nemo

Gość
Może młodzińcze przybliżysz nam techniki wykonania, elementów które nam pokazałeś, mimo iz jest tu wielu "wyjadaczy" są też i początkujący.
Dla nich to informacje te cenne będą, pozwolą skonfrontować swoje wydumane z już sprawdzonymi technikami, a jestem pewny że i "miszczowie" chętnie poczytają opowieść z cyklu "jak to jest zrobione".
Mnie osobiście interesuje:
-wnętrze strażnicy przejazdowej, a konkretnie wyposażenie biurka
-technika wykonania taczki, materiały'
-wskaźniki, samoróbka czy trawionki
-buda dla psa, jak wyżej

I pokazuj dalej co masz ciekawego, czekamy z niecierpliwością.

OP
OP
patryk96

patryk96

Znany użytkownik
Reakcje
36 3 0
Bardzo mi przykro ale wszystkie rzeczy które pokazałem na forum ukradłem z Łódzkiego klubu modelarzy kolejowych :!: To im należą się wszystkie pochwały :!: Wszystkich członków Klubu bardzo przepraszam i proszę o wybaczenie :!: :!: :!: :!:
P.S
Przepraszam bardzo zachowałem się jak głupi Frajer :!:
:cry:

Reakcje
0 0 0
Ukradłeś??? :devil: Bardzo ładnie na pewno jesteś z siebie "dumny". Nie ma to jak chwalić się czyjąś pracą. Mamy podobny wiek i tak się zdarzyło, że mam urodziny dziś , wchodzę na forum patrzę nowy post Patryka, myślę, że znowu pokaże coś cudownego a tu czytam i piszesz, że UKRADŁEŚ te modele z Klubu modelarzy :shock: Ja nie wyobrażam sobie coś ukraść i to jeszcze ze społeczności modelarzy,
Brak słów...

WITKOIM

Znany użytkownik
Reakcje
27 0 0
patryk96 napisał(a):
ukradłem z Łódzkiego klubu modelarzy kolejowych :!:
jeden już się wysypał, poczekam teraz na drugiego jak powstawia graty na allegro i spienięży swoje forumowe hobby.
Nie komentuję Twojego czynu, ponieważ nie ma co komentować i to przemilczę...........

Fisz

Aktywny użytkownik
H0e
GGM
Reakcje
62 0 0
U nas w śląskim środowisku airsoftowym koleś dostałby się do galerii Darwinów (wyklętych przez środowisko) i dłuuuugi zakaz gry na oficjalnych zlotach.. Nie zdążyłem się (to chyba dobrze) przekonać jak modelarze kolejowi radzą sobie z takimi przypadkami, szczerze jestem ciekaw co się stanie.. :twisted:

Pytanie tylko - nie zauważyliście ubytku waszych cudeniek z siedziby klubu.?

K

Kpt.Nemo

Gość
Panowie powstrzymajcie się od komentarzy.
Moderatora zaś proszę o zamknięcie wątku, jako że sprawa niemiłą jest dla wielu osób, a każda chwila może coraz głupsze wpisy przynieść.

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.