Pozwolę sobie zapytać. Po co to łączenie drogi? Czy wynika to z technologii? Czy może z użytych materiałów?
Diorama z zamontowanymi drzewami, krzakami i z dodanym tłem wygląda bardzo dobrze, tylko ta prosta dziwna linia przez drogę i zatoczkę psuje tu totalnie efekt. Trzeba to jakoś zamaskować. Nie wiem z czego zrobiłeś drogę, ale może trzeba użyć szpachli, zaślepić tą szczelinę i zamalować jeszcze raz na kolor asfaltu...
Diorama z zamontowanymi drzewami, krzakami i z dodanym tłem wygląda bardzo dobrze, tylko ta prosta dziwna linia przez drogę i zatoczkę psuje tu totalnie efekt. Trzeba to jakoś zamaskować. Nie wiem z czego zrobiłeś drogę, ale może trzeba użyć szpachli, zaślepić tą szczelinę i zamalować jeszcze raz na kolor asfaltu...
Droga to papier ścierny pryśnięty czarnym matem, to łączenie na źywo nie rzuca się aż tak bardzo w oczy mimo to będziemy poprawiać. Arkusze są dobrze spasowane tyle że są to nitki po docińce, ale napewno je poprawimy tak jak i kamyczki o których pisał już kolega @Ciemny, które wyglądają jak rozsypane pod linijkę.
dziękujemy za uwagi.