Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kolejny na forum , i kolejny lekko inny . Dobrze że każdy się w niego zaopatrzył bo mało modeli w Polskich malowaniach . Podoba mi się to w jaki sposób pomalowałeś światła w naczepie . Wielu kolegów maluje na "kolorowo" , a przecież prawie każdy klosz jesz czerwono-biały
I tym o to sposobem niedługo wszyscy będą mieli taka ładną Scanię , moja już u mnie czeka na podjęcie decyzji o zmianach.
[DOUBLEPOST=1425769713][/DOUBLEPOST]Świetny model gratuluję zakupu.
I moja wersja Mlekovity zainspirowana fotografią z netu starałem się jak mogłem (widziałem pod lupą ) Piotrkowi Michałowi i Jarkowi i tak nie dorównam ale do Kuby może się zbliżyłem .
Scania od tyłu wygląda znakomicie . Pełno oznaczeń , aż miło patrzeć . Co do mlekovity to naczepa super , ale ten ciągnik to chyba za bogaty jak na tą spedycje
Ale takie polemiki to proszę załatwiać na PW lub mailowo a nie w moim temacie .
Kuba na napisanie komentarza to nie masz czasu ale na sprzeczkę, to czas się znalazł( wpis godz 01:23) ? .,
Czemu ciągnik za bogaty? Dorobił się pierek to może ciągnąć volviakiem nawet beczkę z szambem...
Mlekowita ładnie wyszła, fajnie ,że inna niż te pokazywane....i fajnie że własna.
A w tej Scanii to aż się prosi cała kabina aby ją pomalować od wewnątrz...bo wygląda jak wydmuszka...