• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Parowóz T8 ( TKh?)

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
A jednak:p...BĘDZIE I TO DZISIAJ!!!!!!! :love:Po południu foteczki;)[DOUBLEPOST=1410155011,1410154498][/DOUBLEPOST]Najpierw odbędzie się celebracja w postaci noszenia się z modelem po całej chacie, by broń boże nie zniknął ani na chwilę z pola widzenia:D, potem jazdy próbne:oops:, malowanie i konwersja:).
Jutro zamówienie tabliczek na TKh3-6:)

Ostatnio edytowane:

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.417 110 1
To trochę przenoszona ta ciąża;)
"Tatusiowi" gratuluję i do zobaczenia jutro(y). Poznam cię w tłumie ludzi na stacji metra... po wypiekach na policzkach i po... worach pod oczami po nieprzespanej nocy:ROFL:

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.780 13 0
Oj , żebyś wiedział Marcin:oops:... Bałem się jak cholera.... Zdejmowałem koła, by ostoję na czarno pomalować, wiązarki,itd.... Najwięcej problemów stwarzało pomalowanie ramek okiennych....[DOUBLEPOST=1410241279][/DOUBLEPOST]Malowałem parowóz 6 godzin.

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.417 110 1
Bardzo mi się podoba bryła tego parowozu:love: Z tyłu totalnie krępa i zwarta, aż się prosi, żeby ją czwartą osią "podeprzeć", a przód dużo lżejszy, przez ten prześwit pod walczakiem. No i matowe malowanie... Piękny model(y)
A te wagony...:rolleyes:

teigrekty2

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.362 111 11
A jednak:p...BĘDZIE I TO DZISIAJ!!!!!!! :love:Po południu foteczki;)[DOUBLEPOST=1410155011,1410154498][/DOUBLEPOST]Najpierw odbędzie się celebracja w postaci noszenia się z modelem po całej chacie, by broń boże nie zniknął ani na chwilę z pola widzenia:D, potem jazdy próbne:oops:, malowanie i konwersja:).
Jutro zamówienie tabliczek na TKh3-6:)
To trochę przenoszona ta ciąża;)
"Tatusiowi" gratuluję i do zobaczenia jutro(y). Poznam cię w tłumie ludzi na stacji metra... po wypiekach na policzkach i po... worach pod oczami po nieprzespanej nocy:ROFL:
Oczy na zapałkach ? (y) i pewnie kawy zabrkło:D
images-1.jpeg