• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Relacja Parada zabytkowych traktorów Ursus 24-25.09.2022 100 lat traktora URSUS 1922-2022

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.463 158 2
Widzisz Janku. Nie zawsze można wiedzieć wszystko o imprezach. Często człowiek dowiaduje się przypadkiem, np idąc ulicą i widząc paradę ciekawych samochodów. Sam jestem lekko wkurzony na organizatora, że na takich portalach jak np facebook nie było żadnej zajawki o tej imprezie. Nie mówiąc już o jakichkolwiek reklamach rozprowadzanych przez google albo youtube. A jestem częstym gościem na obu portalach i najczęściej wyszukuję info o samochodach...
A szukając info o samochodach to raczej nie trafisz na ciągniki rolnicze.

Jan Bednarczyk

Znany użytkownik
Reakcje
1.641 14 6
Kolego Michale, pech chciał że w niedzielę otworzyłem komputer dopiero o godz.14, czy jak to mówią było już po ptokach. Wążne że porobiłeś zdjęcia i chociaż w ten sposób moglem obejrzeć te eksponaty.

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
6.327 145 0
no nie wytrzymałem :)
ale można skasować

a co do takich imprez to faktycznie można się dowiedzieć po czasie, np. z gazety ;/

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.463 158 2
Kolego Michale, pech chciał że w niedzielę otworzyłem komputer dopiero o godz.14, czy jak to mówią było już po ptokach. Wążne że porobiłeś zdjęcia i chociaż w ten sposób moglem obejrzeć te eksponaty.
Ciesze się Janie, że chociaż mogłeś zobaczyć zdjęcia i obejrzeć film z parady. Zapisz sobie proszę w kalendarzu ten termin, bo obstawiam, że za rok będzie powtórka.

Jan Bednarczyk

Znany użytkownik
Reakcje
1.641 14 6
Witam kolegów, czy w tym roku przewidziana jest również parada ciągników, pytam się wcześniej żeby znowu nie przegapić takiej imprezy. Od razu odpowiadam tym którzy napiszą że sam mogę poszukać w internecie, nie jestem orłem w dziedzinie komputerów.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.463 158 2
Witam kolegów, czy w tym roku przewidziana jest również parada ciągników, pytam się wcześniej żeby znowu nie przegapić takiej imprezy. Od razu odpowiadam tym którzy napiszą że sam mogę poszukać w internecie, nie jestem orłem w dziedzinie komputerów.
Witamy. Na tą chwilę w internecie nie ma żadnej informacji, że odbędzie 3 zlot traktorów.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:1 1
Skala 1:1 0