• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta modułowa wg norm p.o. Bulowice, linia kolejowa 117

OP
OP
sebo81ku

sebo81ku

Znany użytkownik
BGM
MSMK
Reakcje
957 4 0
Jak tu wszedłem, to aż się przeraziłem. Nie było mnie tu 1,5 roku. Czas najwyższy dokończyć projekt, mam nadzieję, że już żadne przeciwności losu nie staną na przeszkodzie.
Na chwilę obecną skrzynki doczekały się futerałów. Z pomocą kolegi z klubu, opracowaliśmy i wykonaliśmy zasilenie do lamp peronowych i sygnalizacji świetlnej przejazdu. Ponieważ budynek mieszkalny w gospodarstwie okazał się mało realistyczny postanowiłem go zmienić. W następnych postach będę przedstawiał postęp prac z budowy stodoły i domu mieszkalnego z bala na podstawie rodzinnych zdjęć i wspomnień. Co prawda budynki te nie leżą bezpośrednio przy linii kolejowej nr 117 ale za to w bliskim sąsiedztwie (wioska pomiędzy Kętami a Andrychowem )
img-2983.jpg
img-2986_4.jpg
img-2988_4.jpg
img-2993_5.jpg
img-3743_2.jpg
img-3750_1.jpg
img-3760.jpg
img-e2676.jpg
img-e2710.jpg
img-e2822.jpg