Audi bardzo ładnie wypadają na tle przyrody. Pierwszy Audi TT jest charakterystycznym i rozpoznawalnym wyrobem Audi. Otwarta wersja dobrze prezentuje wykończenie
chromowanych dodatków na desce rozdzielczej. Tylne relingi i chłopek za kierownicą to elementy rozpoznawalne. Czerwona A3-kajakos minie przypadła do gustu w tym
kolorze. Kompaktowy kuzyn Golfa IV w skali 1/87 dość dobrze został wyprodukowany. Podobają mi się felgi i widoczne tarcze hamulców. Audi A4 pierwszej generacji
wpadł mi w oko ze względu na wykonanie i charakterystyczne i bardzo rzadkie dla miniaturek kołpaki z logo Audi ! 80 Cabriolet to kultowy produkt z Ingolstadt. Brakuje mu
chromowanej ramki. Granatowy kolor bardzo mu pasuje i do tego jeszcze jasne wnętrze. Audi A6 Avant ma taki błotny kolor, który by jak ulał pasował do allroad quattro

Poczciwa schludnie wykonana i do zaakceptowania wizualnie. Audi A6 i V8 to najsmaczniejsze kąski z całej prezentacji Audi. O dziwo stara V8-ka wygrywa zdecydowanie z
młodszą A8-ką. Zielony kolor średnio mi się podoba, do tego dochodzi zbyt ciasny grill z pierścieniami na masce. Felgi zielonej limuzyny ładne. Audi V8 ma extra zderzaki